Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Σκασμένος" ο Βεζένκοφ μετά την ήττα στον τελικό - "Πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ"
Μπάσκετ
| 2023-05-21 22:45:00

"Σκασμένος" ο Βεζένκοφ μετά την ήττα στον τελικό - "Πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ"

Sportdog Team

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ήταν συγκλονιστικός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όμως τελικά αυτό δεν έφτανε για να κατακτήσουν οι Πειραιώτες την φετινή Euroleague.

Σάσα Βεζένκοφ: Εμφανώς  στεναχωρημένος εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα της NOVA ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, με τον ίδιο να τονίζει ότι το αποτέλεσμα πονάει μιας και η ομάδα ήταν πιο κοντά από ποτέ στο να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με 3-4 κακές επιλογές. Στους 7 πόντους δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε κι ένα τρίποντο και πήγε στον πόντο. Παλέψαμε σκληρά αλλά χάσαμε. Στο μπάσκετ ένας κερδίζει, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Σκέφτομαι το τώρα, πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ. Εμείς φταίμε, εμείς χάσαμε. Τουλάχιστον πρέπει να  τελειώσουμε θετικά τη χρονιά με το πρωτάθλημα», είπε ο Σάσα Βεζένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι οι Αγγελόπουλοι - Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στον τελικό - Η φάση που τους... τρέλανε! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags