Facebook Pixel "Έχουμε δρόμο ακόμα"
Μπάσκετ
| 2012-01-20 11:36:00

"Έχουμε δρόμο ακόμα"

"Έχουμε δρόμο ακόμα"

Ο Παναθηναϊκός έκανε την Αρμάνι να μοιάζει κακή ομάδα σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος κρατάει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

 

«Εμείς κάναμε την Αρμάνι να φαίνεται τόσο κακή ομάδα. Δεν είναι κακή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν εκπληκτική η προσπάθειά τους. Επικεντρωθήκαμε στο χαμηλό ποστ και στους Μπουρούση-Μαντσινέλι. Η Αρμάνι πήρε λίγους πόντους από εκεί. Περιορίσαμε τη δημιουργία του Κουκ και του Νίκολας στο πικ εν ρολ και αναγκάσαμε τους αντιπάλους σε πολλά λάθη.

Η αμυντική προσαρμογή και η συγκέντρωση όλων των παικτών ήταν καθοριστικά στοιχεία. Έλειψε πολύ από την Αρμάνι ο Χέρστον στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Είναι σίγουρο πως Φώτσης και Νίκολας βοήθησαν το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι για να αποκωδικοποιήσουν κάποιες καταστάσεις. Όμως ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά που τους περιορίσαμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κάναμε μια σημαντική νίκη, αλλά το Top 16 κρύβει πολλές παγίδες», ήταν τα λόγια του Ιτούδη μετά τη νίκη επί της Αρμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags