Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!
Μπάσκετ
| 2023-06-12 22:15:00

"Τρέλα" για ΠΑΟ και Μίσιτς τις τελευταίες ώρες - Έκλεισαν οι πρώτοι τρεις παίκτες - Σκάει μεταγραφή από NBA!

του Pick n' Scroll

Οι μεγάλες μεταγραφές στο ΟΑΚΑ και ο "κομμένος" των Ράπτορς. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για την... τελευταία τους ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως παράλληλα δουλεύουν ήδη για την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει, οι στόχοι του Αταμάν και το... όνειρο με τον παικταρά της Εφές.

Ο Παναθηναϊκός έχασε εύκολα από τον Ολυμπιακός, αλλά δεν παρατάει τη μάχη. Σε αυτά τα παιχνίδια άλλωστε είτε χάσεις με έναν πόντο, είτε με δέκα, το ίδιο είναι: για μία ήττα πρόκειται.

Οι «πράσινοι» μαζεύουν τα κομμάτια τους από χθες μετά το 75-52, περιμένουν από τον κόσμο τους να δώσει βροντερό παρών την Πέμπτη και όλοι μαζί να παλέψουν για το 2-2. Αν έρθει το 2-2, τότε όλα θα είναι πιθανά στο ΣΕΦ. Και ειδικά μάλιστα σε ένα πέμπτο παιχνίδι, που δεν θα έχει κόσμο λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» μετά τους τελικούς είτε έχουν πάρει το πρωτάθλημα είτε όχι, θα ξεχυθούν στην αγορά για να κλείσουν το ρόστερ τους. Ηδη έχουν πάρει Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μωραϊτη, αλλά η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δυνατή.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Βασίλιε Μίσιτς (δείτε τα highlights του στο βίντεο πάνω από το κείμενο), αλλά ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με την Εφές. Και όρο να πάει μόνο στο ΝΒΑ.

Τζέιμς, Πάντερ, Ντόρσεϊ, Χεζόνια και Λεζόρ είναι οι μεγάλοι στόχοι του «τριφυλλιού» και αν καταφέρει να πάρει τους δύο, θα είναι πολύ ευτυχισμένο. Το να τους πάρει όλους είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, και βέβαια για καθεμία από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από την Ευρώπη.

Ηδη άλλωστε κυκλοφορεί ελεύθερος ο Χουάντσο Χερναγκόμεθ, που «κόπηκε» τον Φλεβάρη από τους Ράπτορς, ενώ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο αδερφός του, Ουίλι, το όνομα του οποίου έχουν κυκλώσει ήδη η Φενέρ με την Ρεάλ. Αλλωστε στην Ρεάλ έπαιζε πριν πάει στο ΝΒΑ.

Και μέσα σε όλα αυτά κάπου μπορεί να παίξει το όνομα του Καλάθη, κάπου του Παπαπέτρου, γενικώς ο Παναθηναϊκός έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του και κυρίως πολλά λεφτά στο ταμείο του για να χαλάσει. Κάτι, που δεν ίσχυε τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Το ρόστερ σίγουρα, δηλαδή, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όπως και να λέγονται οι παίκτες, που θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Ο Εργκίν Αταμάν άλλωστε αποτελεί εγγύηση για κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμος για την πρώτη κίνηση ο ΠΑΟ της νέας χρονιάς - Έρχονται άμεσα οι ανακοινώσεις (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags