Facebook Pixel Κάτι ήξερε ο "Σοφός"...
Μπάσκετ
| 2012-01-20 12:30:00

Κάτι ήξερε ο "Σοφός"...

Κάτι ήξερε ο "Σοφός"...

Το κράξιμο του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν αφύπνισε τον Γιάννη Μπουρούση που συνεχίζει να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και …δικαιώνει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που πέρυσι του έκανε "καψώνια".

Πολλοί είχαν κατηγορήσει τον Ντούσαν Ίβκοβιτς επειδή κατά την περσινή σεζόν είχε τιμωρήσει τον Γιάννη Μπουρούση αφήνοντάς τον για περίπου ένα μήνα εκτός ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι στον τεχνικό του Ολυμπιακού δεν άρεσαν κάποια πράγματα στον χαρακτήρα και την νοοτροπία του διεθνή άσου και γι' αυτό μάλιστα είχε εισηγηθεί την αντικατάστασή του από τον Κρστιτς.

Όλα αυτά φυσικά, πριν από την ιστορία με τις κασέτες και τους διαλόγους του με τον Ψωμιάδη, οι οποίοι τον οδήγησαν ουσιαστικά στην πόρτα της εξόδου.

Αν μάλιστα το καλοκαίρι δεν γίνονταν αυτές οι μεγάλες αλλαγές ήταν πολύ πιθανό ο προορισμός του Σέρβου να ήταν ο Πειραιάς και όχι η Μόσχα.

Πριν από λίγες μέρες ήταν η σειρά του Σκαριόλο να τα "χώσει" στον Μπουρούση, κάνοντας λόγο για κακή φυσική κατάσταση του πρώην παίκτη των "ερυθρόλευκων".

Ο Μπουρούσης ήταν αγνώριστος και κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως φυσικά όλη η Αρμάνι. Έχασε όλες τις μάχες όσο το ματς είχε ενδιαφέρον και το μόνο που κατάφερε ήταν να βγάλει κάποιες φάσεις όταν όλα είχαν τελειώσει για την ιταλική ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags