Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ - "Ντόμινο" με Παπαγιάννη... Ολυμπιακό - Deal 2.5 εκατ.!
Μπάσκετ
| 2023-06-22 13:23:00

Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ - "Ντόμινο" με Παπαγιάννη... Ολυμπιακό - Deal 2.5 εκατ.!

του Νίκου Στεργίου

Ο Αταμάν δεν... τρελαίνεται, αλλά θα είναι υπερ-απαραίτητος για το Τριφύλλι, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Έλληνας σέντερ. Πώς επηρεάζει το μέλλον του η εικόνα του κόντρα στους Πειραιώτες και το πλάνο για να βοηθήσει τους Πράσινους στη νέα αρχή με τον Τούρκο προπονητή.

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Νικ Καλάθης δεν θα είναι στο ρόστερ της Φενέρ για τη νεά χρονιά. Ο Έλληνας άσος αμείβεται με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και η προσφορά του στην ομάδα, ως φαίνεται, δεν ικανοποιεί. Έτσι όλα δείχνουν χωρισμό ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Να θυμίσουμε πως ο Καλάθης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Πόλης. Μάλιστα, τότε είχε βρεθεί αρκετά κοντά στο να κλείσει στον Παναθηναϊκό, κάτι που εν τέλει δεν έγινε, μιας και ο διεθνής άσος επέλεξε να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό ρόστερ, για να έχει περισσότερες πιθανότητες για να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα, Εν μέρει δικαιώθηκε με την παρουσία της στα πλέι όφ, ωστόσο η χρονιά ήταν απογοητευτική με χαμένο πρωτάθλημα και αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Τον τελείωσε η σειρά με τον Ολυμπιακό

Ο Καλάθης δεν κατάφερε να δώσει φέτος το κάτι παραπάνω! Το πιο τρανταχτό παράδειγμα δεν είναι άλλο από τα στατιστικά του στους 5 αγώνες με τον Ολυμπιακό. Τα 5 ματς δηλαδή που έκαιγαν περισσότερο και που δεν υπήρχε φυσικά Σκότι Γουίλμπεκιν, άρα ήταν ξεκάθαρο πως θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια και περισσότερες επιθέσεις για τον ίδιο. Παρόλα αυτά ο Καλάθης σε 5 αγώνες προσέφερε στην Φενέρ 6.8 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και ΜΟΛΙΣ 3.6 ασίστ, για 2 λάθη ανά αγώνα! 

Αναζητάει ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια της καριέρας του

Ο Νικ Καλάθης πλέον είναι στα 34 έτη και όπως είναι λογικό η ομάδα που θα του δώσει διετές συμβόλαιο θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Κάπως έτσι θα μπορούσε να γίνει και φαβορί ο Παναθηναϊκός, εάν του έδινε κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ, αφού φαντάζει απίθανο να βρει σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο το συμβόλαιο που έπαιρνε στην Φενέρ, φέτος. Ούτως ή άλλως θα ταίραζε αρκετά για να παίζει και μαζί με τον Βιλντόζα, κάτι που έκανε και φέτος ο Αργεντινός με τον Καμπάτσο στον άσο.

Είναι δεδομένο πως ο Νικ θα έδινε 20΄ ποιοτικά λεπτά, έστω και εάν ο Εργκίν Αταμάν δεν... τρελαίνεται για τον παίκτη. Όμως όσο είνα ανοικτό του Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει δεδομένα παίκτες που να μην πιάνουν θέση ξένου. Κοινώς, θα λέγαμε ότι ενδεχόμενη φυγή του Παπαγιάννη θα προκαλούσε ντόμινο με Καλάθη και η παρουσία του στο ΟΑΚΑ θα κρινόταν υπερ απαραίτητη!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ομάδα NBA που θέλει Παπαγιάννη και οι δικοί του όροι - Τεράστια πρόταση ΠΑΟ - "Αρπάζει" παίκτη από Μεσίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags