Facebook Pixel Φέρνει παίκτη που δεν είχε ο Ολυμπιακός - Τρία ονόματα για αντι-Βεζένκοφ - Το χειρότερο σενάριο για Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2023-06-21 22:49:00

Φέρνει παίκτη που δεν είχε ο Ολυμπιακός - Τρία ονόματα για αντι-Βεζένκοφ - Το χειρότερο σενάριο για Σλούκα!

του Pick n' Scroll

Οι πληροφορίες για τον Μπαρτζώκα δεν είναι καλές τις τελευταίες ώρες. Παρά την σχεδόν τέλεια σεζόν που έκαναν οι Πειραιώτες, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνουν στην ομάδα και οι δύο ηγέτες της. Το Sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο Ελλάδας, πήρε το Σούπερ Καπ, για λίγο έχασε την Ευρωλίγκα. Με λίγα λόγια άγγιξε το τέλειο. Ξέρει, όμως, ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά, ώστε του χρόνου τουλάχιστον να μπορέσει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Στην Ελλάδα, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο δυνατός με τις μεταγραφές, που ήδη έχει κάνει και που θα κάνει.

Ο Ολυμπιακός εξαρτάται πολύ από το τι θα γίνει με Βεζένκοφ και Σλούκα. Από το αν θα μείνουν ή όχι. Μόλις οριστικοποιηθεί η υπόθεση των δύο, τότε θα ξέρει που θα κυμαίνεται.

Αν τελικώς ο Βεζένκοφ πάει στο ΝΒΑ, οι Πειραιώτες ίσως κινηθούν για έναν παίκτη, που να παίζει και στο «4» και στο «5». Κάτι, που δεν είχαν φέτος. Γιατί Βεζένκοφ και Πίτερς παίζουν μόνο στο «4» και Φαλ, Μπλακ και Μπολομπόι μόνο στο «5».

Αν, λοιπόν, φύγει ο Βεζένκοφ είναι πιθανό να πέσουν στο τραπέζι του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του ονόματα, όπως του Τόμπι (φωτό) της Μπαρτσελόνα, του Λεντέι της Παρτίζαν και του Μπούκερ της Φενέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται ακριβώς να αντικαταστήσουν τον Βεζένκοφ με έναν από αυτούς ή με κάποιον άλλον, γιατί ξέρουν ότι παίκτης σαν τον Βεζένκοφ δεν υπάρχει στην αγορά. Απλά θα πάνε με άλλα σχήματα και με άλλη λογική. Δεν αποκλείεται επίσης να πάνε να βρουν λύση στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες.

Αυτό, που θέλουν βέβαια είναι να μείνει ο Βεζένκοφ και να πάρει…σύνταξη στο ΣΕΦ. Το ντραφτ του ΝΒΑ είναι σε λίγες ώρες και μετά από αυτό θα φανεί τι ακριβώς σκέφτονται οι Σακραμέντο Κινγκς για τον Βούλγαρο.

Του Σλούκα η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη επίσης και ήδη 3 μεγάλα κλαμπ της Ευρωλίγκας του έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Με τα δεδομένα, που υπάρχουν, φαίνεται ότι είναι απίθανο να μείνουν και οι δύο στον Ολυμπιακό. Είναι κάπως σαν το «κερδίζει ο ένας στους δύο». Επειδή, όμως, πολλά έχουν γίνει στο παρελθόν, καλύτερα θα είναι όλοι να κρατάνε μικρό καλάθι. Να αφήσουν, δηλαδή, να μιλήσουν τα γεγονότα, οι πράξεις και όχι οι υποθέσεις και οι εκτιμήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags