Κέβιν Πάντερ: Πράγματα και... θαύματα έκανε την περασμένη χρονιά με τη φανέλα της Παρτιζάν στη Euroleague ο Αμερικανός μετρώντας 16,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά ματς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάτι που έχει κάνει πολλές ομάδες να τον θέλουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο νούμερο ένα στόχος της Μπαρτσελόνα αν αποχωρήσει ειδικά ο Χίγκινς, όμως οι Καταλανοί δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν μιας και το κασέ του είναι απλησίαστο για αυτούς.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο Κέβιν Πάντερ ενδιαφέρει και την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τονίζεται πως η Βασίλισσα θα τον ήθελε παρά τον τσακωμό που είχε με τον Γιούλ, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτός που είναι στην... pole position για την απόκτηση του Αμερικανού είναι ο Παναθηναϊκός, μιας και οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν να ακολουθήσουν το Τριφύλλι στα χρήματα που μπορεί να δώσει, την ίδια στιγμή πάντως που στην Σερβία τονίζουν πως η Παρτιζάν είναι έτοιμη να κάνει και αυτή κίνηση για να κρατήσει τον Αμερικανό μιας και τον θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατ. για Χατζηδιάκο από ελληνική ομάδα - Τον "έκοψε" ο Αλμέιδα για ΑΕΚ - Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ!