Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων σε Σακραμέντο για Βεζένκοφ - "Κλοπή" από ΠΑΟ - Γι’ αυτό δεν πάει Εθνική ο Σλούκας
Μπάσκετ
| 2023-06-23 22:54:00

Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων σε Σακραμέντο για Βεζένκοφ - "Κλοπή" από ΠΑΟ - Γι’ αυτό δεν πάει Εθνική ο Σλούκας

Πού θα κριθεί η παραμονή του Σάσα και η τρομερή πρόταση! Οι Πειραιώτες κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Βούλγαρο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μπαρτζώκας έχει έτοιμο πλάνο με δύο μεταγραφές, σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι ηγέτης της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός έκανε την μεγάλη κίνηση με την επιστροφή στο ΣΕΦ του Νίκολα Μιλουτίνοφ και περιμένει πλέον να ακούσει τα πολύ καλά νέα από τα μέτωπα του Σάσα Βεζένκοφ και του Κώστα Σλούκα. Μόνο, που αμφότερες οι περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολες και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι και οι δύο είναι στο 50-50.

Ο Σλούκας πήρε την πρώτη μεγάλη απόφαση με το να μην πάει με την Εθνική στο Παγκόσμιο. Είναι κουρασμένος, είναι επιβαρυμμένος από τραυματισμούς και οδεύοντας στα 34 του χρόνια θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Αλλωστε είναι ένας από τους πλέον πιστούς στρατιώτες της Εθνικής και μία απουσία του δεν μπορεί να χαλάσει ούτε την εικόνα του ούτε την προσφορά του.

Ο Βεζένκοφ από την άλλη έχει στα χέρια του μία πολύ μεγάλη πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει κάτι ανάλογο και από τους Σακραμέντο Κινγκς. Η υπόθεσή του θα ξεκαθαριστεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Από αυτές τις υποθέσεις κρίνονται πολλά, όχι όλα. Αλλωστε ήδη ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μιλουτίνοφ. Με ή όχι Σλούκα, με ή χωρίς Βεζένκοφ, οι Πειραιώτες ήθελαν δεύτερο ψηλό και τον πήραν. Το ποιος θα είναι ο τρίτος ψηλός, θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ.

Ο Μπαρτζώκας, πάντως, και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Για αυτό και άλλωστε έχουν στο μυαλό τους διάφορες περιπτώσεις, είτε για τα γκαρντ, είτε για τα «4άρια».

Ο Ζακ Λεντέι, που έκανε εντυπωσιακή χρονιά με την Παρτίζαν, είναι ένα από αυτά τα ονόματα. Όπως και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που πήρε την Ευρωλίγκα με την Ρεάλ. Δύο παίκτες, δηλαδή, που έχουν περάσει από το ΣΕΦ, αλλά όταν ήταν άπειροι. Τώρα είναι έμπειροι και πολύ πιο βελτιωμένοι και αν φύγουν ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ, είναι πιθανόν να ντυθούν στα «ερυθρόλευκα». Για τον Γκος υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ακόμη και αν μείνει ο Σλούκας.

Και δύο ονόματα, που μπορούν να «παίξουν» επίσης είναι αυτά του Ντόρσεϊ και του Εξουμ. Εχουν ακουστεί και οι δύο ήδη για τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή οι ποιοτικές λύσεις στην αγορά είναι ελάχιστες, και ο Ολυμπιακός τους έχει στο στόχαστρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος μετά τον Μιλουτίνοφ: Κόλπο... γκρόσο Μπαρτζώκα - Φέρνει "νέο Λαρεντζάκη" στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags