Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν υπάρχει κάτι για Καλάθη" - Μπορεί να φέρει Πάντερ ο... Σερέλης! (Audio)
Μπάσκετ
| 2023-06-24 23:23:00

"Δεν υπάρχει κάτι για Καλάθη" - Μπορεί να φέρει Πάντερ ο... Σερέλης! (Audio)

Sportdog Team
"Δεν υπάρχει κάτι για Καλάθη" - Μπορεί να φέρει Πάντερ ο... Σερέλης! (Audio)

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Γιώργο Πετρίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε τα δεδομένα γύρω από το ζήτημα του Νικ Καλάθη.

Σε διαδικασία αναδόμησης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Πετρίδη να δίνει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ από το «πράσινο» στρατόπεδο.

Αρχικά, για το ξεσκαρτάρισμα που αναμένεται στο ρόστερ, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Ο Αταμάν θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα για το ποιοι θα μείνουν. Από τους ξένους πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάποιος, υπάρχει μία ελάχιστη πιθανότητα για τον Γκριγκόνις. Ο Παπαγιάννης είναι προτεραιότητα να μείνει, ο Χουγκάζ επέστρεψε και θα αξιολογηθεί. Ο Π. Καλαϊτζάκης έχει πολλές πιθανότητες να μείνει. Ανοικτό είναι το θέμα του Αγραβάνη, οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήφισε" Παναθηναϊκό ο Χεζόνια - Παπαπέτρου μαζί με Κάλινιτς - Βρήκε τον αντι-Παπαγιάννη ο Αταμάν

Όσον αφορά την υπόθεση του Κέβιν Πάντερ που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά χρήματα στη θέση "1" ο Παναθηναϊκός, όπως και στο "2" για τον Κέβιν Πάντερ. Έχουν μπει πολλές ομάδες στο παιχνίδι, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται έχει κάνει την καλύτερη πρόταση μέχρι στιγμής. Ίσως παίξει ρόλο ο Σερέλης στην υπόθεσή του, τον είχε παίκτη στο Λαύριο πριν από κάποια χρόνια και διατηρούν καλές σχέσεις».

Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για Καλάθη αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, σχολίασε: «Για Καλάθη δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Δεν είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού του Αταμάν παρά τα όσα ακούγονται. Ούτε ο Πόιθρες υπάρχει μέχρι στιγμής στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, δεν τον καίει αυτή η θέση για την ώρα. Προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι τα ζητήματα του Πάντερ, του Λεσόρ και του πλέι μέικερ. Για τους δύο πρώτους λογικά θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags