Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ Ζέρβα μετά την φυγή Βεζένκοφ - Θετικός στην πρώτη επαφή ο Μίροτιτς - Δύσκολα ο Σλούκας!
Μπάσκετ
| 2023-07-02 11:31:00

Ρεπορτάζ Ζέρβα μετά την φυγή Βεζένκοφ - Θετικός στην πρώτη επαφή ο Μίροτιτς - Δύσκολα ο Σλούκας!

Sportdog Team

Ο Βεζένκοφ που φεύγει σαν φίλος από τον Ολυμπιακό, το πλάνο των Πειραιωτών για την επόμενη ημέρα και το κεφάλαιο Κώστας Σλούκας. 

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε όλα τα θέματα της «καυτής» επικαιρότητας του Ολυμπιακού και τις εξελίξεις που σηματοδοτεί η απόφαση του MVP της Ευρωλίγκας να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του NBA.

«Είναι απόφαση ζωής», τόνισε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μιλώντας στον Γιώργο Τσανάκα και επεσήμανε ότι ο 29χρονος άσος χωρίζει σαν φίλος με τον Ολυμπιακό, με την πόρτα για μελλοντική συνεργασία των δύο στο μέλλον να παραμένει ορθάνοιχτη.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ και το πλάνο που υπάρχει ώστε να καλυφθεί το κενό του. «Ο Μίροτιτς βρίσκεται στην κορυφογραμμή, εμφανίστηκε πολύ θετικός στην επαφή που έγινε», επεσήμανε, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού η ομάδα του Μπαρτζώκα εφόσον δεν αποκτήσει τον 32χρονο φόργουορντ και στάθηκε στις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν, όπως είναι ο ΛεΝτέι.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Κώστας Σλούκας και επεσήμανε ότι -παρά τα δημοσιεύματα από την Ισπανία- το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με τη διαφορά φιλοσοφίας με τον προπονητή. «Δύσκολα θα μείνει ο Σλούκας. Εφόσον φύγει ο πιο πιθανός προορισμός θα είναι η Φενέρ. Περιμένουμε να γίνει ραντεβού, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον προπονητή. Μπορεί να υπάρξει ντόμινο με τη Φενέρ εφόσον φύγει», πρόσθεσε και τόνισε ότι αποτελεί μονόδρομο η λύση Ντόρσεϊ αν αποχωρήσει ο Σλούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο του Βεζένκοφ, γιατί πλήρωσε τον Ολυμπιακό - Τρία top ονόματα στη λίστα Μπαρτζώκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags