Να πάρει πρωτοκλασάτους παίκτες στα γκαρντ θέλει ο Παναθηναϊκός, χωρίς όμως αυτό να είναι και ιδιαίτερα εύκολο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Αταμάν θέλει έναν κόμπο γκαρντ, που θα τον βρει δεν ξέρω γιατί περιορίζονται οι λύσεις. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Έκλεισαν οι δύο υποθέσεις, των Βιλντόσα και Λεσόρ, με παίκτες που δεν είχε πολλά χρόνια. Μένει να δούμε που θα στραφεί πλέον, γιατί έχει μικρύνει η λίστα. Ανακοίνωσε το διαζύγιο με Λι, αν όχι σήμερα μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα επόμενα. Ο Γκριγκόνις, ο Γκουντάιτις, ο Πονίτκα, είναι παίκτες που δεν υπολογίζονται. Ισως μείνει ο Γκριγκόνις σαν έβδομος ξένος, λόγω συμβολαίου.

 

Κοιτάει και στο ΝΒΑ, στην ουσία ψάχνει για δύο “ασό-δυα” και βλέπουμε. Ο Πάνκος ναι μεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Αταμάν, αλλά φέτος έβγαλε τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν θα πάρει το ρίσκο ο Παναθηναϊκός, δεν το αποκλείω. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά και για τον Παπαπέτρου, ενώ και στη θέση 2 θα το τρέξει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι αν ο Παπαγιάννης μείνει ο Παναθηναϊκός θα έχει μια τριάδα πολύ καλών ψηλών αλλιώς θα πάει για ξένο σέντερ, ενώ στο «4» υπολογίζεται ξεκάθαρα ο Μαντζούκας αλλά θα αποκτηθεί κι εκεί παίκτης, περιμένοντας και τις εξελίξεις με τον Μήτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Γιαννακόπουλου με Χεζόνια - Ανακοινώνει Παπαπέτρου, περιμένει δεύτερο Έλληνα παικταρά ο Αταμάν!