Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπέρβαση Αγγελόπουλων για Μίροτιτς - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Έκπληξη Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2023-07-04 13:15:00

Υπέρβαση Αγγελόπουλων για Μίροτιτς - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Έκπληξη Βεζένκοφ

του Παναγιώτη Νικολάου
Υπέρβαση Αγγελόπουλων για Μίροτιτς - Υπογράφουν δύο Έλληνες στον Ολυμπιακό - Έκπληξη Βεζένκοφ

Τι ζητάει ο άσος της Μπαρτσελόνα για να έρθει στην Ελλάδα; Η τρελή πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και οι απαιτήσεις του παίκτη, έχουν δυσκολέψει πολύ τη μεταγραφή του. Στο Λιμάνι πάντως συνεχίζουν τις προσπάθειες!
 

Ολυμπιακός: Στην περίοδο μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ από το Λιμάνι βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι, καθώς το κεφάλαιο του 27χρονου άσου δεν ήταν αμελητέο - Η παρουσία του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα ήταν που έδωσε στους Πειραιώτες το δικαίωμα να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν ακόμα και την Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση ο Σάσα αποτελεί παρελθόν αλλά το παιδί παραμένει με τα πόδια στη γη και δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί η καριέρα του δεν άρχισε όταν ξαναβρέθηκε με τον Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό αλλά από την εποχή που ήταν στην υποδομή του Άρη. Για αυτό και σκοπεύει, άμεσα, να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να κάνει ένα μεγάλο τραπέζι σε όσους τον βοήθησαν και, φυσικά, δεν τους έχει ξεχάσει. Κι ούτε θα το κάνει ποτέ.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό (συνομιλητής μας με μεγάλη θητεία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ μετέφερε ότι γνώριζαν από καιρό στο Λιμάνι ότι ο Σάσα θα αποχωρήσει), με το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς να είναι εκείνο που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ. Μόνο που οι πληροφορίες τού sportdog αναφέρουν ότι Μαυροβουνιο-Ισπανός άσος πολύ δύσκολα θα δεχτεί να έρθει με τα χρήματα που του δίνουν τώρα οι Πειραιώτες, ειδικά από τη στιγμή που έσκασε η τεράστια πρόταση των 3 εκατ. από τον Ερυθρό Αστέρα.

Μια και μιλάμε για χρήματα, ο Βεζένκοφ θα πάρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για κάθε χρόνο του συμβόλαιό του στο ΝΒΑ. Όπως αναφέρουν στο sportdog άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο Βεζένκοφ έχει τη... φόρα για να τα πάει εξαιρετικά στο ΝΒΑ. Κι αν μετά από δύο σεζόν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα το κάνει για συμβόλαιο 2,5+ εκατ. ευρώ. Κι αυτό κρατήστε το σε μια άκρη του μυαλού σας...

Πέρα από τον Μίροτιτς ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι κυνηγάει και την περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Προφανώς οι Πειραιώτες ψάχνουν για μια λύση Έλληνα παίκτη, αλλά η περίπτωση του Χαραλαμπόπουλου δεν είναι η μοναδική.

Γιατί το sportdog μαθαίνει ότι απασχολεί τους Πειραιώτες από την Ελλάδα και ο Δημήτρης Φλιώνης, της ΑΕΚ, ο 26χρονος γκαρντ που φέτος είχε 7.1 πόντους ανά αγώνα και 21, λεπτά συμμετοχής και το rank του είναι στο 182! Ο Ολυμπιακός έχει μαρκάρει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Να πούμε κι ένα τελευταίο; Ανεξάρτητα που χώρισαν οι δρόμοι των Βεζένκοφ, Σλούκα, Παπανικολάου τώρα, δεν αποκλείεται να ξανασυναντηθούν. Αλλά όχι στο Λιμάνι! Γιατί και οι τρεις προέρχονται από τον Άρη και, γιατί όχι, σε κάποια χρόνια θα μπορούσαν είτε ξανά και οι τρεις μαζί είτε ο καθένας στη δική του χρονικότητα, να φορέσουν ξανά τη φανέλα του Άρη. Και, λογικά, θα το κάνουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags