Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν έχει φουλάρει για τα καλά για να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα του και όπως είναι λογικό θέλει να βάλει προσωπικές πινελιές στο πράσινο ρόστερ! Εξάλλου... βρήκε στην ομάδα τους Αντετοκούνμπο, Μωραϊτη και Βιλντόζα, ενώ και ο Ντίνος Μήτογλου σύντομα θα κλείσει. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, θέλει να αποκτήσει η ομάδα και τον Τζέριαν Γκραντ για να δοθεί βάθος στο ρόστερ της ομάδας!

Ο Αμερικανός, πρώην παίκτης της Τουρκ Τέλεκομ και πολυτιμότερος παίκτης του Eurocup της σεζόν 2022-23, αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη παίκτη που θα «γεμίσει» το «πράσινο» ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Αταμάν μετά από αρκετά ονόματα, κατέληξε στον 31χρονος combo guard ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του Προμηθέα! Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παίξει και τον ρόλο του 7ου ξένου, κάτι που εν μέρει υποστήριξε και στην Αρμάνι!

Ο Τζέριαν Γκραντ αναδείχθηκε MVP του Eurocup έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα 22 ματς που αγωνίστηκε, καθώς μέτρησε κατά μέσο όρο 14.9 πόντους, 6.1 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και 2.9 λάθη, σουτάροντας με 54% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 82% στις βολές ανά 33:27 λεπτά συμετοχής.

Τελειώνει και του Μήτογλου

Όπως ήδη ξέρετε ο Μήτογλου θα είναι άμεσα διαθέσιμος για όποια ομάδα τον θέλει και σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην Αθήνα, όπου θα υπόγράψει πολυετές συμβόλαιο!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου: Τέλος Καλάθης από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση - Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό