Ο Ντίνος Μήτογλου (27 χρονών, 2.10 μέτρα) είναι ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού. Την είδηση έκαναν γνωστή οι "πράσινοι" με ανακοίνωσή τους, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Ο διεθνής φόργουορντ επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια στο "τριφύλλι" και θα δώσει ποιότητα και βάθος στις δύο θέσεις των ψηλών. Η απόφαση του CAS για μείωση της ποινής του διεθνή φόργουορντ τον κατέστησε άμεσα διαθέσιμο, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την περίσταση και να τον κάνει δικό του, έχοντας πλέον την πολυτέλεια να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ιδανικός για τα πλάνα του Αταμάν, δένει με Μαντζούκα ιδανικά

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένα από τα πιο σύγχρονα τεσσάρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ αυτή την περίοδο! Διαθέτει ένας εξαιρετικό σουτ τριών πόντων και στηρίζει το παιχνίδι του στην αθλητικότητα του. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει και τη δυνατότητα να ποστάρει, κάτι που δεν είχε ούτε ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ούτε ο Οκάρο Γουάιτ. Το μόνο... ανρητικό στοιχείο είναι ότι έχει να παίξει από τον Μάρτιο του 2022, ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ βα προπονείται ατομικά για να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ένα ακόμη στοιχείο που καθιστά τον Μήτογλου μια εξαρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό είναι πως είναι ένας ψηλός με μεγάλο άνοιγμα χεριών, μπορεί να παίξει άμυνες σε παίκτη κάθε ύψους, ενώ μπορεί να ανέβει και στο “5”. Για αυτό δένει ιδανικά και με τον Μαντζούκα που μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής στο 3.

Από εκεί και πέρα, από μόνο του είναι και αρκετά θετικό το γεγονός πως είναι Έλληνας διεθνής άσος, οπότε μειώνει και την ζημιά που θα δημιουργούσε ενδεχόμενη φυγή του Παπαγιάννη, ενώ στόχος του είναι να ριζώσει ξανά στο τριφύλλι και να μείνει στο ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια. Εξάλλου, οι πράσινοι δεν σταμάτησαν ποτέ να τον παρακολουθούν, ακόμη και όταν βρέθηκε ντοπέ. Ούτως ή άλλως παραμένει 27 χρονών και τα καλύτερα έρχονται!

Αυτό αποτυπώνεται πλήρως και από το κλειστό τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Kροτίδα" στην Ευρωλίγκα οι Αγγελόπουλοι - "Κλέβουν" γκαρντ-φωτιά από Παναθηναϊκό - Το έχει μάθει ο Γιαννακόπουλος;