Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ! (pic)
Μπάσκετ
| 2023-07-09 09:41:00

"Φορτώνουν" οι Αγγελόπουλοι - Έτσι "απαντούν" για Σλούκα - Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

Sportdog Team

Ο Ολυμπιακός έχασε τον Κώστα Σλούκα, που επέλεξε τον Παναθηναϊκό και πλέον αναγκάζεται να βγει στην αγορά για γκαρντ, που δεν αποκλείεται να είναι και... Έλληνας!

Ιστορία γράφτηκε χθες (8/7) με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, που πλέον αναγκάζει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για γκαρντ από το πάνω ράφι.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, σήμερα η εφημερίδα "ΦΩΣ", οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν μπάσιμο για έναν πρώην άσο του Τριφυλλιού, τον Νικ Καλάθη!

Ο 34χρονος ενδιέφερε πάντα τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τώρα έχει γίνει επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης στην περιφέρεια και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, αφού θα πρόκειται -τουλάχιστον άτυπα- για μια κίνηση/απάντηση στην μετακίνηση του Σλούκα στους Πράσινους.

Την ίδια ώρα δυσκολεύει η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς σε αντίθεση με τον Καλάθη, η Φενέρ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει, ενώ και ο Χαραλαμπόπουλος δείχνει να βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Τύπο για Σλούκα: "Η βόμβα της δεκαετίας - Έλα, μας έχει πιάσει τρέλα - Απάντησε για Σπανούλη" (pics)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags