Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτέλεσε βασικό στόχο τις τελευταίες εβδομάδες τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα τον δούμε τελικά στην Ελλάδα.

Εφόσον λύσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, με την οποία ακόμα πάντως δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία αλλά φαίνεται να υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, ο Μαυροβούνιος με ισπανικός διαβατήριο, θα ταξιδέψει στη Σερβία για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την Παρτιζάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να φορέσει τα «ασπρόμαυρα», δίνοντας του φυσικά κι ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Από τη Σερβία πάντως αναφέρουν πως κάποιες πιθανότητες διατηρεί ακόμα και ο Ερυθρός Αστέρας, για να κάνει το… κόλπο γκρόσο στο φινάλε.

Από εκεί πέρα, η ομάδα του Βελιγραδίου, πριν από λίγο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Όγκνιεν Γιάραμαζ ο οποίος μετά από δύο χρόνια στο Μόναχο θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι, ενώ η επόμενη ανακοίνωση αναμένεται να είναι αυτή του Ματέους Πονίτκα ο οποίος έχει υπογράψει τη συμφωνία του με την Παρτιζάν.

Τη στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται στα… χαρακώματα με τον Γιαμ Μαντάρ και την πλευρά του, μετά την μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του προχωρούν στη στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.