Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Φέρνει από Αμερική αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Σίκμα ο... αντι-Παπανικολάου!
Μπάσκετ
| 2023-07-13 18:37:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Φέρνει από Αμερική αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Σίκμα ο... αντι-Παπανικολάου!

του Γιώργου Κτενά
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Φέρνει από Αμερική αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Σίκμα ο... αντι-Παπανικολάου!

Αλλαγή πλάνου στο Λιμάνι, με τον κόουτς να ετοιμάζει κάτι πολύ διαφορετικό για τη νέα σεζόν. Γιατί αποκτήθηκε ο Αμερικανός, πώς θα χωρέσει στην 5αδα και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάσα;
 

Ολυμπιακός - Λουκ Σίκμα: Παίκτης των Πειραιωτών είναι και επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αμερικανός άσος, που αποκτήθηκε για να καλύψει μαζί με τον Άλεκ Πίτερς το κενό που προέκυψε στη θέση "4", μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Χρήστο Γκάλη, μπασκετικό δημοσιογράφο με μεγάλη θητεία στα πράγματα, που ξέρει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, για να σχολιάσει την περίπτωση του Σίκμα, ειδικά από τη στιγμή που η παρουσία του θα συνδεθεί με την αντιστοιχη απουσία του Βεζένκοφ.

Κι αυτό καταλαβαίνουν όλοι πόσο δύσκολο είναι με την παρουσία που είχε ο Σάσα με την ερυθρόλευκη φανέλα τα τελευταία χρόνια. Ή μήπως όχι; Διαβάστε τι μας είπε ο καλός συνάδελφος.

"Δύσκολα θα γίνει αντι-Βεζένκοφ - Στην Αμερική ψάχνει ο Μπαρτζώκα για να καλύψει το κενό - Θα τον κατεβάσει στη θέση 3"

"Είναι παίκτης πού ξεχωρίζει περισσότερο ως αμυντικός παρά ως επιθετικός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Μπορεί να καλύψει το κενό του Βεζένκοφ;

"Δύσκολα θα πάρει τη θέση του αντι-Βεζένκοφ, γιατί με τη φόρμα που είχε ο Σάσα δύσκολα θα βρει τις λύσεις που έδινε".

Μπορεί να βρεθεί παίκτης για να καλύψει το κενό του;

"Έτσι κι αλλιώς στην Αμερική θα βρει κάτι κοντινό σε αυτό που ψάχνει για αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας. Θα βρει παίκτη, ουδείς αναντικατάστατος. Αλλά ο Σίκμα δεν ήταν ποτέ σκόρερ και δεν είχε το πακέτο του Βεζένκοφ για άμυνα και επίθεση".

Οπότε ποιον ρόλο περιμένεις να έχει ο Σίκμα;

"Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τον κατέβαζε στη θέση 3, ειδικά σε πιο ψηλά σχήματα, ώστε να μειωθεί και ο χρόνος που περνάει στο παρκέ ο Παπανικολάου".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Όλα ανοικτά με Καλάθη - Η ομάδα που είναι το φαβορί για να τον... κλέψει από Φενέρ - Εξελίξεις με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags