Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σπάνε" συμβόλαιο για… χατίρι Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι - Απόφαση για Καλάθη, υπογράφει κι άλλος ψηλός!
Μπάσκετ
| 2023-07-13 22:28:00

"Σπάνε" συμβόλαιο για… χατίρι Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι - Απόφαση για Καλάθη, υπογράφει κι άλλος ψηλός!

του Pick n' Scroll

Μέχρι και τρεις ακόμα μεταγραφές θα ανακοινώσουν στο ΣΕΦ. Το πλάνο του Μπαρτζώκα για έναν ακόμα παίκτη που θα παίζει και στη θέση "5", αλλά και τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Έλληνα κόουτς για τον γκαρντ. Διαβάστε στο Sportdog.gr

Ο Ολυμπιακός κάλυψε και τυπικά σήμερα την θέση του Σάσα Βεζένκοφ με την ανακοίνωση της απόκτησης του Λουκ Σίκμα. Δεν είναι ίδιοι παίκτες, ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλύτερος και πιο νέος, αλλά οι Πειραιώτες θεωρούν ότι θα βρουν τους τρόπους, ώστε να μην φανεί το κενό του Βούλγαρου, που πήγε στο ΝΒΑ.

Αλλωστε η φροντ-λάιν δεν είναι ακόμη κλεισμένη. Είναι πιθανό να αποκτηθεί ο Γιώργος Τανούλης από τον Προμηθέα, ενώ ίσως προστεθεί στο ρόστερ και ένας ξένος πάουερ-φόργουορντ. Ενας παίκτης, που να παίζει στο «5», αλλά που να μπορεί να ακουμπήσει και στο «4».

Αυτή, που σίγουρα δεν είναι κλεισμένη είναι η περιφέρεια. Εκεί θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη γκαρντ με το όνομα του Μάρκους Χάουαρντ να ακούγεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Ο Χάουαρντ δεν είναι ελεύθερος από την Μπασκόνια, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Και αν πάρει ένα πολύ καλό αντίτιμο η Μπασκόνια, δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει. Αλωστε η ισπανική ομάδα έχει τους τρόπους να καλύπτει τέτοια κενά.

Πάντα, ωστόσο, στο βλέμμα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ, όμως, δεν έχει ελευθερωθεί από την Φενέρ και κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Και οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ.

Σε αντίθεση με τον Ντόρσεϊ, δεν υπάρχει στο μικροσκόπιο των νταμπλούχων ο Νικ Καλάθης. Είναι σε χαρακτηριστικά ίδιος παίκτης με τον Ουόκαπ και ο Ολυμπιακός δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Αυτόν, που σίγουρα θα έπαιρνε με κλειστά τα μάτια η ομάδα του Πειραιά είναι ο Σβι Μίχαϊλιουκ. Ο Ουκρανός γκαρντ, όμως, έχει πει ότι θα περιμένει το ΝΒΑ. Θέλει να βρει, δηλαδή, και πάλι συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν δεν τα καταφέρει, τότε μπορεί να σκεφτεί την Ευρώπη. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, ίσως τραβήξει μακριά η βαλίτσα και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να περιμένουν πολύ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Φέρνει από Αμερική αντι-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας - Σίκμα ο... αντι-Παπανικολάου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags