Σε "θρίλερ" εξελίσσεται η υπόθεση παραμονής του Γιώργου Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό, καθώς από χθες (13/7) το απόγευμα είχε ξεκινήσει η φημολογία ότι τελικά θα υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Αυτό ανέφερε και το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης, με τον τουρκικό Τύπο να αναφέρει στη συνέχεια ότι ο Έλληνας σέντερ αποφάσισε να συνεχίσει στη Φενέρ, η οποία φέρεται να ενημέρωνε ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι ο Παπαγιάννης δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ή τουλάχιστον δεν έχει γνωστοποιήσει στους Πράσινους την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στον σύλλογο.

Αυτό σημαίνει πως ή ο διεθνής ψηλός έχει συμφωνήσει με τους Τούρκους και δεν έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό ή ότι προτίθεται να πάρει την οριστική του απόφαση εντός των επόμενων ωρών. Το σίγουρο είναι ότι άμεσα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις πάνω στο θέμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε όλα τα ονόματα! Γκαρντ-"πολυβόλο" θέλει ο Δημήτρης στον ΠΑΟ - Θα "τρελαθεί" ο Σλούκας - "Χτυπάει" Ευρωλίγκα!