Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις και μετά την προσθήκη του Γιώργου Τανούλη στο ρόστερ του, επιθυμεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο με μια ακόμα κίνηση για το μέλλον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να κάνουν δικό τους τον νεαρό σέντερ του Περιστερίου, Βαγγέλη Ζούγρη. Όπως αναφέρει ο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να αποκτήσει τον παίκτη και να τον αφήσει δανεικό για μία σεζόν στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει στο φετινό Eurobasket Under 20, όπου μαζί με τον Μαντζούκα κάνουν θραύση στην διοργάνωση!

Έκλεισε και Τανούλη

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συνεχίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τις αποκτήσεις των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σίκμα, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν κι άλλο ένα παίκτη!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού φόργουορντ/σέντερ, Γιώργο Τανούλη (2.10), ο οποίος υπήρξε σταθερό μέλος των εθνικών ομάδων στις μικρότερες κατηγορίες. Με αυτήν την κίνηση, ο Ολυμπιακός ενισχύει τον ελληνικό κορμό του, αλλά δείχνει και ότι κοιτά στο μέλλον, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν 2.5 εκατομμύρια σε Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι - Αll in για... Κλάιμπερν - Top ψηλός από NBA (Vid)