Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βραδινή εξέλιξη: Πρόταση-έκπληξη του Ολυμπιακού σε παίκτη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-07-16 00:12:00

Βραδινή εξέλιξη: Πρόταση-έκπληξη του Ολυμπιακού σε παίκτη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό! (Vid)

Sportdog Team

Κρούση σε ξένο παίκτη που αποχώρησε τις τελευταίες ώρες από το Τριφύλλι φέρεται να έχει καταθέσει ο νταμπλούχος Ελλάδας.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες αφότου ο Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτησε και ο Ματ Τόμας φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό!

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Pascu Calabuig της ισπανικής ιστοσελίδας, "superdeporte.es", τονίζοντας ότι ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ "βολιδοσκοπείται" σοβαρά από τους Ερυθρόλεκυκους, που είχαν ενδιαφερθεί και προ διετίας (καλοκαίρι του 2021) για την περίπτωσή του, με τον παίκτη να μένει τότε στο NBA.

«Αφότου υπέγραψε στους Έλληνες (σ.σ στον Παναθηναϊκό) στις 31 Ιανουαρίου 2023, ο πρώην παίκτης της Βαλένθια, τη σεζόν 2018/19, έπαιξε σε 10 αγώνες της Euroleague με μέσο όρο 8,1 πόντους, δύο ριμπάουντ και 6,7 βαθμολογία. Λόγω του ορίου των ξένων, ο Ματ δεν έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή η έλλειψη χρόνου συμμετοχής, λοιπόν, σήμαινε ότι ο παίκτης ήταν και φαβορί, προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, για αναζήτηση νέου προορισμού. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του, ο Αμερικανός ευχαρίστως θα επέστρεφε στην Ισπανία, αν και ο Ολυμπιακός έχει θέση για αυτόν και του έχει στείλει πρόταση», αναφέρεται στο δημοσίευμα για τον Τόμας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πράσινους, καθώς οι τελευταίοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν που είχαν βάλει στην μεταξύ τους συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνουν 2.5 εκατομμύρια σε Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι - Αll in για... Κλάιμπερν - Top ψηλός από NBA (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags