Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίχνουν χρήμα για τον... Μίροτιτς Νο2 οι Αγγελόπουλοι - "Μάχη" ξανά με Ομπράντοβιτς - Πρόταση σε NBAer!
Μπάσκετ
| 2023-07-18 10:00:00

Ρίχνουν χρήμα για τον... Μίροτιτς Νο2 οι Αγγελόπουλοι - "Μάχη" ξανά με Ομπράντοβιτς - Πρόταση σε NBAer!

του Παναγιώτη Νικολάου

Το μονοετές συμβόλαιο, η καθυστέρηση και η απόφαση Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός παλεύει να καλύψει το κενό στο σκοράρισμα, ωστόσο θα παιχθεί σκληρό... πόκερ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός εξετάζει αρκετά την περίπτωση του Κόρι Χίγκινς,  οποίος αποτελεί ένα δυνατό όνομα για τις ομάδες που επιθυμούν να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή με έναν πολύ καλό και αξιόπιστο σκόρερ!

Ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να φύγει και κάπως έτσι η περίπτωσή του θυμίζει... Μίροτιτς. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για τον Χίγκινς, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε το τελικό κομμάτι της χρονιάς.

Στην κανονική περίοδο της ΕuroLeague είχε μ.ό. (σε 19:49 λεπτά) 8,7 πόντους με 46,9% στα δίποντα και 34,9% στα τρίποντα, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Στην ACB είχε μ.ό. 9,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Ο λόγος της αναμονής και η... πίεση από άλλες ομάδες

Καταρχάς δεν... παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μάλιστα, ο ανταγωνισμός είναι αυτός που του στέρησε και τον Μίροτιτς. Αναφερόμαστε φυσικά στην Παρτιζάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς, έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αμερικανό γκαρντ, πέρα από τον Νικ Καλάθη.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για τον Χίγκινς, αν και ο Μπαρτζώκας που τον θέλει αρκετά, προβληματίζεται έντονα για τα θέματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και 2 χρόνια. Εξάλλου, είχε μείνει εκτός πλέι οφ από την Μπαρτσελόνα, για να είναι έτοιμος ενόψει της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, θα γινόταν συζήτηση προφανώς μόνο για μονοετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν γνωρίζουμε εάν το δεχόταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνει κάτι... καλύτερο στην αγορά, όχι της Ευρώπης, αλλά του ΝΒΑ.

Ο σκόρερ για τον οποίο... καίγεται ο Μπαρτζώκας

Το όνομα του Σβι Μίχαϊλιουκ ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, με τις πληροφορίες από το εξωτερικό να αναφέρουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση!

Εξάλλου, ο Ουκρανός άσος τα στοιχεία που φαίνεται να ψάχνει ο Ολυμπιακός, με μεγαλύτερο «όπλο» του το σουτ, μιας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο NBA με τη φανέλα των Χόρνετς μέτρησε 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο, σε 19 εμφανίσεις.

Το μεγάλο... πρόβλημα πάντως, είναι ότι έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και μπορεί να... αργήσει να αποφασίσει για το τι θα κάνει και ο Ολυμπιακός δεν θα θέλει να μπλέξει με νέα περίτπωση Ντόρσεϊ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθλητικός NBAer 2.13μ. για αντι-Παπαγιάννης - Βρήκε… νέο Χεζόνια ο Αταμάν - Του χρόνου ο "Σούπερ Μάριο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags