Facebook Pixel Μονόδρομος η επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη!
Μπάσκετ
| 2023-07-29 12:46:00

Μονόδρομος η επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη - Υπογράφει με τον Ομπράντοβιτς; - Ρεπορτάζ

Sportdog Team
Μονόδρομος η επόμενη ομάδα του Νικ Καλάθη - Υπογράφει με τον Ομπράντοβιτς; - Ρεπορτάζ

Ο Νικ Καλάθης περιμένει να δει τι θα γίνει με την Φενέρ και εξετάζει το μέλλον του!

Ο Νικ Καλάθης είναι ένας παίκτης που είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και να απασχολήσει αρκετές ομάδες στην αγορά. Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί ούτε να έρθει σε επαφή με ομάδα, αλλά το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει είναι η Παρτιζάν εφόσον όμως μείνει ελεύθερος.

Ρεπορτάζ σχετικά με το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, δημοσίευσε και η σερβική «Mozzart Sport» και αναφέρθηκε στο πώς θα μπορούσε να μετακομίσει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ως στόχος έχει αναφερθεί ο Νικ Καλάθης, ο οποίος όπως φαίνεται αποχωρεί από τη Φενερμπαχτσέ, αλλά για τον οριστικό χωρισμό πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα γιατί ο Έλληνας θέλει όλα τα λεφτά του συμβολαίου που προβλέπονται για την επόμενη σεζόν», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

«Σίγουρα ο Λαπροβίτολα και ο Καλάθης είναι τα πιο ελκυστικά ονόματα στην ευρωπαϊκή αγορά όσον αφορά στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού. Τώρα το μόνο ερώτημα είναι αν η Παρτιζάν θα προσπαθήσει να φέρει έναν από αυτούς ή θα περιμένει έναν Αμερικανό, που δεν θα καταφέρει να παλέψει για μια θέση σε ομάδα του ΝΒΑ», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags