Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματίας Λεσόρ: Έσκασε τώρα: Ανησυχία στον Παναθηναϊκό με Λεσόρ - Πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν παίζει στη Γαλλία
Μπάσκετ
| 2023-07-29 16:12:00

Έσκασε τώρα: Ανησυχία στον Παναθηναϊκό με Λεσόρ - Πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν παίζει στη Γαλλία

Sportdog Team

Σε... εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του Τριφυλλιού μετά τα άσχημα μαντάτα από τις προπονήσεις της εθνικής Γαλλίας για τον Ματίας Λεσόρ.

Πρόβλημα με τον Ματίας Λεσόρ προέκυψε στην εθνική Γαλλίας και φυσικά στον Παναθηναϊκό, καθώς ο νέος σέντερ των Πράσινων αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Μάλιστα, για αυτό το λόγο ο Γάλλος σέντερ δεν θα παίξει στο φιλικό των "μπλε" με την Τυνησία στις 31 Ιουλίου, αλλά ούτε και σε αυτό εναντίον του Μαυροβουνίου, στις 2 Αυγούστου.

Πάντως, από το ιατρικό τιμ των Γάλλων δεν εκφράζεται μεγάλη ανησυχία, αφού τονίζεται ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Σύμφωνα με ενημέρωση της γαλλικής Ομοσπονδίας, ο Λεσόρ δεν έχει καταφέρει γενικά να προπονηθεί με την εθνική αφού του έχει συστηθεί ξεκούραση.

Τέλος, βάσει πρωτοκόλλου το ιατρικό επιτελείο των Γάλλων θα επικοινωνήσει με εκείνο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τι διαχείριση πρέπει να γίνει, ενώ θα γίνει και επανεκτίμηση του τραυματισμού του τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Θα γκρεμίσει και το δίπλα ΟΑΚΑ - Για αυτό "έκοψε" Νόα Βόνλε - Τελειώνει ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags