Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς - Ολυμπιακός: Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog για Μάικ Τζέιμς - "Έκλεισε η συμφωνία, πότε έρχεται στον Ολυμπιακό"!
Μπάσκετ
| 2023-08-09 21:50:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog για Μάικ Τζέιμς: "Έκλεισε η συμφωνία, πότε έρχεται στον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog για Μάικ Τζέιμς: "Έκλεισε η συμφωνία, πότε έρχεται στον Ολυμπιακό"!

Και από το Ισραήλ επιβεβαιώνουν πλέον το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού σχετικά με το... μπάσιμο των Πειραιωτών για τον Αμερικανό της Μονακό.
 

Ισραηλινός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, την ώρα πάντως που η Μονακό θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αρέλ Γκινσμπέρ γράφει πως «οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του».

Ο Ισραηλινός ωστόσο εξηγεί παρακάτω πως «δεν θα είναι πολύ εύκολο να πάει εκεί. Ο Τζέιμς έχει ήδη πει στην ομάδα του πως θέλει να αποχωρήσει αλλά για την ώρα η Μονακό δεν ενδιαφέρεται να τον αφήσει να φύγει. Κρίσιμες μέρες οι επόμενες».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συνδεθεί ξανά με τον Αμερικανό πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φορά τη φανέλα των Μονεγάσκων την τελευταία διετία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags