Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή είναι η συμφωνία Ολυμπιακού με Τζέιμς - Plan b με δύο NBAers ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2023-08-12 23:55:00

Αυτή είναι η συμφωνία Ολυμπιακού με Τζέιμς - Plan b με δύο NBAers ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll

Η απάντηση της Μονακό και το πρόβλημα. Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό άσο, τι περιμένουν οι Πειραιώτες και το εναλλακτικό πλάνο στο λιμάνι για τον... αντί -Σλούκα.

Πλησιάζουμε στις 15 Αυγούστου και ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει ακόμη τον γκαρντ, με τον οποίο και θα ολοκληρώσει τη σύνθεση της περιφέρειάς του. Οι Πειραιώτες δεν έχουν πει ότι ασχολούνται με τον Μάικ Τζέιμς, αλλά στη πραγματικότητα ασχολούνται. Λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει μάλιστα και για δύο χρόνια, αλλά αυτό είναι κάτι, που αφορά φημολογία και τίποτε άλλο. Μόνο, που και να ισχύει, δεν έχει ουσία αν η Μονακό δεν τον αφήσει ελεύθερο ή δεν τον πουλήσει.

Προς το παρόν οι προθέσεις της ομάδας από το Πριγκηπάτο είναι άγνωστες. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους και κανείς δεν ξέρει αν θα τον αφήσουν ελεύθερο ή όχι. Και γενικώς κανείς δεν ξέρει τι τέλος πάντων θα κάνουν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του το μόνο, που κάνει, είναι να παρατηρεί τις εξελίξεις. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. Αν βρει πρόσφορο έδαφος, θα πάει να πάρει τον Τζέιμς.

Αν όχι θα κινηθεί για άλλη περίπτωση με αυτή του Κέντρικ Ναν να παραμένει στο προσκήνιο. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ παρότι άλλαξε ατζέντη πριν από μερικές μέρες. Και όσο περνάει ο καιρός οι πιθανότητές του λιγοστεύουν, καθώς τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ κλείνουν.

Ο Ολυμπιακός έχει δύο ακόμη περιπτώσεις από το ΝΒΑ στην ατζέντα του αλλά περιμένει πρώτα να δει τι θα γίνει με τον Τζέιμς. Υπολογίζεται ότι δεν θα αργήσει ο Μπαρτζώκας να πάρει την τελική του απόφαση καθώς μάλιστα σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει τον Τζέιμς, παρά τα όσα έχει πει και έχει κάνει κατά το παρελθόν, αλλά πάνω από όλα θέλει έναν πρωταγωνιστή, που το τωρινό ρόστερ δεν έχει. Έναν παίκτη, που θα σηκώσει το βάρος πάνω του, κάτι, που μέχρι πρότινος έκαναν ο Βεζένκοφ με τον Σλούκα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσαν" και στον Ολυμπιακό με την απάντηση Μονακό σε Τζέιμς - Βεττάκης: "Οι 4 λόγοι που το αποκλείω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags