Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς - Ολυμπιακός: Ανατροπή-βόμβα με Μάικ Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2023-08-16 13:11:00

Ανατροπή-βόμβα με Μάικ Τζέιμς!

Sportdog Team
Ανατροπή-βόμβα με Μάικ Τζέιμς!

Η τελευταία ενημέρωση από τη Μονακό φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ και αλλάζει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό.

Εξέλιξη-βόμβα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην υπίθεση του Μάικ Τζέιμς, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραμείνει στη Μονακό!

Η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έκανε ξεκάθαρο στην πλευρά του παίκτη πως δεν επιθυμεί να μπει σε συζητήσεις αποδέσμευσης, αφού τον θεωρεί αναπόσπαστο μέλος του ρόστερ.

Ο Αμερικανός μάλιστα θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία του με τη Μονακό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάικ Τζέιμς να βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο και να ετοιμάζεται για την επόμενη περίοδο.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, ο Τζέιμς παρά τα όσα λέχθηκαν και έγιναν με άλλες ομάδες, συνεχίζει να είναι κάτοικος Μονακό και μπροστάρης στην προσπάθεια της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς να κάνει το επιπλέον βήμα σε σχέση με πέρυσι όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας και έφτασε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Όσο για τον Ολυμπιακό, θα στραφεί εκ των πραγμάτων σε άλλες λύσεις, πιθανότατα από την αγορά του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags