Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ και ΝΒΑ - Η τελική λίστα Μπαρτζώκα - 20/9 ανακοινώνει τον ηγέτη!
Μπάσκετ
| 2023-09-08 21:29:00

Κίνηση-ματ Αγγελόπουλων με Μιλουτίνοφ και ΝΒΑ - Η τελική λίστα Μπαρτζώκα - 20/9 ανακοινώνει τον ηγέτη!

του Pick n' Scroll

Ο "συναγερμός" για τον Σέρβο και η τελευταία μεταγραφή που θα αλλάξει το ρόστερ, θα ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες και θα δώσει στην ομάδα την απαραίτητη ώθηση για να γίνει και πάλι το φαβορί για τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ολυμπιακός: Η Σερβία πάει να πάρει το χρυσό, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει την μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη, στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Όχι ότι δεν ήξεραν τι σημαίνει ο Σέρβος σέντερ, αλλά είναι κυρίως ευχαριστημένοι από την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Όχι στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες πως θα είναι τον πρώτο καιρό ο Μιλουτίνοφ μετά από μιάμιση «κούφια» χρονιά στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ. Ο 29χρονος, όμως, σέντερ κυριαρχεί απόλυτα στο παρκέ και έχει κάνει όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να πετάει από την χαρά του.

Οι Αμερικάνοι έγραψαν πριν από λίγο ότι οι Νετς, που έχουν τα δικαιώματα του Σέρβου στο ΝΒΑ, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούν την περίπτωσή του, την στιγμή μάλιστα, που έχουν μόνο έναν σέντερ, τον Κλάξτον. Δεν τίθεται θέμα Νετς και Μιλουτίνοφ, απλά ήταν μία σκέψη ενός γνωστού δημοσιογράφου.

Και να ήθελαν άλλωστε να τον πάρουν τον Σέρβο οι Νετς δεν μπορούν αφού έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και στο συμβόλαιο αυτό δεν μπορεί να υπάρχει άμεσα nba out. Και συν τοις άλλοις σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να ρωτηθεί και ο παίκτης αν στα 29 του θα ήθελε μία τέτοια μετακίνηση. Το θέμα, όμως, αρχίζει και τελειώνει στο ότι δεν υπάρχει nba out. Οπότε όποια συζήτηση γίνεται, είναι για να περνάει η ώρα.

Αντίθετα γίνεται συζήτηση και θα γίνεται για τον γκαρντ, που θα πάρει ο Ολυμπιακός. Καθημερινά αναφέρουμε ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν μεταγραφή, κάτι, που επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στον ρ/σ ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 της Κύπρου με αφορμή το τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου.

Είπε ο Μπαρτζώκας ότι ο Ολυμπιακός έχει 3-4 παίκτες στα υπόψη του και ανάμεσα σε αυτούς (δεν το είπε αυτό, αλλά είναι γνωστό) είναι ο Κέντρικ Ναν με τον Τέρενς Ντέιβις. Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου λογικά η ομάδα του Πειραιά θα έχει κάνει την κίνησή της, ώστε να δυναμώσει ακόμη πιο πολύ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι χρειάζεται έναν ηγέτη, ο κόσμος το ζητάει και η επιθυμία δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα με έναν παίκτη από το ΝΒΑ να παίρνει τον δρόμο για το ΣΕΦ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε... είδηση ο Μπαρτζώκας - Μεταγραφική αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags