Facebook Pixel Μάικ Τζέιμς: Απίστευτη αποκάλυψη για Μάικ Τζέιμς - Δεν φαντάζεται κανείς τι έκανε και τον έδιωξαν από ομάδα
Μπάσκετ
| 2023-09-13 23:01:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Μάικ Τζέιμς - Δεν φαντάζεται κανείς τι έκανε και τον έδιωξαν από ομάδα

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Μάικ Τζέιμς - Δεν φαντάζεται κανείς τι έκανε και τον έδιωξαν από ομάδα

Είναι γνωστό πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει την τάση να δημιουργεί θέματα στις ομάδες που αγωνίζεται, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που είχε κάνει στην Κροατία.

Μίραλεμ Χαλίλοβιτς: Δηλώσεις στο basketballsphere έκανε ο αρχηγός της Βοσνίας όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν συμπαίκτης με τον Μάικ Τζέιμς στην Κροατία και συγκεκριμένα στη Ζάγκρεμπ, το 2012, ο Αμερικανός κοιμήθηκε δύο με τρεις φορές κατά τη διάρκεια του βίντεο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την ομάδα.

«Ναι, ο Μάικ Τζέιμς ήταν μαζί μου. Υπάρχει ένα αστείο ανέκδοτο. Ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Προπονητής ήταν ο Ντάνιελ Τζούσουπ. Μετά από περίπου δύο μήνες που ήταν εκεί, σοκαρίστηκε από τις διάφορες πρακτικές και το στυλ παιχνιδιού στην Ευρώπη. Μάλλον από βραδινή έξοδο, επικοινωνία με την οικογένειά του στην Αμερική ή ίσως βιντεοπαιχνίδια. Δεν ξέρω…

Αλλά αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που παρακολουθούσαμε, κάτι που συνέβη δύο ή τρεις φορές, και ήταν μεγάλη προσβολή για τον Τζουσούπ. Μετά από αυτό τον έδιωξαν. Ο Μάικ Τζέιμς, που έφυγε από τη Ζάγκρεμπ, βρέθηκε αργότερα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΝΒΑ, κάνοντας μια από τις καλύτερες καριέρες στην Ευρώπη. Το ξεκίνημά του ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο Μίραλεμ Χαλίλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξανά μεγαλεία ο ΠΑΟ - Το μπάσκετ της ζωής του ο Βιλντόζα - Παρκαρισμένα λεφτά για Μίχαλιουκ ο Γιαννακόπουλος"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags