Facebook Pixel Πολιορκία" Ολυμπιακού: Στόχος Μπραζντέικις - Φήμες για Κάλινιτς!
Μπάσκετ
| 2023-09-14 23:10:00

"Πολιορκία" Ολυμπιακού σε Ευρωλιγκάτο άσο - Φήμες και για Κάλινιτς - Στήριξη σε Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll

Τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κρίνουν πολλά, ωστόσο κόσμος και διοίκηση στο Λιμάνι είναι σίγουροι για την ομάδα που χτίζει ο Έλληνας κοουτς. Η τελευταία δυνατή μεταγραφή λείπει μόνο...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το μεγάλο φιλικό με την Αρμάνι προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, αλλά σημαντικό μέρος του μυαλού του το έχει στην ενίσχυσή του.

Ο Λιθουανός Ιγκνας Μπραζντέικις της Ζαλγκίρις απασχόλησε για αρκετές μέρες. Μέχρι το σημείο, δηλαδή, που η λιθουανική ομάδα είπε ότι δεν τον παραχωρεί. Συν τοις άλλοις ο Μπραζντέικις θέλει να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Ζαλγκίρις, ώστε του χρόνου να προσπαθήσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε για λίγο σε Μάτζικ, Σίξερς και Νικς, χωρίς, όμως, να φανεί. Το καλοκαίρι του 2024, όμως, θα είναι 25 ετών, θα έχει δύο γεμάτες χρονιές με την Ζαλγκίρις, οπότε θα είναι και πιο έτοιμος.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει μία ροπή στους Λιθουανούς και από τα παλιά τα χρόνια. Όταν είχε Κλέιζα, Ματσιγιάουσκας, Ζουκάουσκας και πάει λέγοντας.

Θα πήγαινε, δηλαδή, να πάρει τον Γκριγκόνις αν ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να τον αφήσει ελεύθερο. Οι «πράσινοι», όμως, δεν έκαναν αυτό το λάθος και κράτησαν τον διεθνή παίκτη. Όπως φαίνεται και από τα πρώτα φιλικά, ο Γκριγκόνις θυμίζει και πάλι τον σπουδαίο παίκτη, που ξέραμε από τα χρόνια της Ζαλγκίρις, αλλά και για λίγο της ΤΣΣΚΑ.

Πριν από αυτούς τους παίκτες, υπήρχε φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ψάχτηκε και για τον Νίκολα Κάλινιτς. Κάποια στιγμή είχε ακουστεί ότι ο Σέρβος δεν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι φήμες αυτές, όμως, έμειναν φήμες. Ο Κάλινιτς συνεχίζει στην Ισπανία και ως εκ τούτου δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό με τους Πειραιώτες.

Οι τελευταίοι συνεχίζουν να ψάχνουν τον παίκτη, με τον οποίο θα κλείσουν το ρόστερ τους. Θέλουν να τον βρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινάνε σε 15 μέρες και συν τοις άλλοις στην αρχή υπάρχουν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ντέρμπι, που δεν θα κρίνουν όλη την χρονιά, αλλά επικοινωνιακά θα παίξουν τον ρόλο τους, σε μία σεζόν, όπου οι «πράσινοι» δεν θα είναι πλέον αυτό, που ήταν τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Ο κόσμος στηρίζει Μπαρτζώκα και παίκτες και μένει να φανεί πως ο Ολυμπιακός θα είναι στη μετά Σλούκα και Βεζένκοφ εποχή. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα, που η απάντησή του αναμένεται με αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνουν μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι στη γιορτή του Σπανούλη - Κορυφαίο όνομα το νέο απόλυτο φαβορί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags