Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Stop Αταμάν σε μεταγραφή NBAer - Αποφασισμένος για Ολυμπιακό - Αργεί ο Μίχαϊλιουκ, θέλει Κορκμάζ!
Μπάσκετ
| 2023-09-21 16:07:00

Stop Αταμάν σε μεταγραφή NBAer - Αποφασισμένος για Ολυμπιακό - Αργεί ο Μίχαϊλιουκ, θέλει Κορκμάζ!

του Pick n' Scroll
Stop Αταμάν σε μεταγραφή NBAer - Αποφασισμένος για Ολυμπιακό - Αργεί ο Μίχαϊλιουκ, θέλει Κορκμάζ!

Οι ανακοινώσεις του Τούρκου και η τελευταία προσθήκη. Στο Τριφύλλι ετοιμάζονται για την πρώτη μάχη της σεζόν με τους Πειραιώτες, ωστόσο παράλληλα εξετάζουν και τις περιπτώσεις παικτών που ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα στο NBA. Υπάρχει όμως ένας όρος...

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τα πρώτα ματς, που θα δώσει στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο Λούκα Βιλντόζα είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι, όμως, κάθε μέρα, που περνάει, ανεβάζουν ταχύτητες, ώστε το συντομότερο να γίνουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Την άλλη εβδομάδα άλλωστε υπάρχει στην Ρόδο ο πρώτος τίτλος της σεζόν με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ. Δεν πρόκειται για Ευρωλίγκα ή πρωτάθλημα ή ακόμη και Κύπελλο Ελλάδας, δεν παύει, όμως, να είναι ένας τίτλος. Και αυτή την κούπα την θέλει ο Παναθηναϊκός και ως μήνυμα για τη νέα εποχή, που ξεκινάει.

Το θέμα της προσθήκης ενός ακόμη γκαρντ έχει παγώσει, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παίκτης, που θα ταιριάζει στο πλάνο του Εργκίν Αταμάν. ‘Η μάλλον βρέθηκε, αλλά δεν ήρθε. Ο Σβι Μίχαϊλιουκ βρήκε τελικά συμβόλαιο στους Σέλτικς, αν και δεν είναι εγγυημένο. Κάτι, που σημαίνει ότι σε λιγότερο από ένα μήνα μπορεί να «κοπεί» από τους Βοστωνέζους και να είναι διαθέσιμος. Αν γίνει κάτι τέτοιο και θέλει να έρθει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός θα πάει να τον πάρει, εκτός αν έχει βρει ήδη τον εκλεκτό του.

Ο Παναθηναϊκός τέτοιους παίκτες θέλει, σαν τον Μίχαϊλιουκ, σαν τον Οσμάν, σαν τον Φοντέκιο, σαν τον Κορκμάζ. Ή επίσης και σαν τον Αμερικάνο, πρώην των Μπουλς, Τζαβόντε Γκριν, ο οποίος έχει εμπειρία από την Ευρώπη, έχοντας παίξει σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία. Θέλει παίκτες, δηλαδή, υψηλής αξίας, που, όμως, να ξέρουν και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Ο Αταμάν θεωρεί ότι είναι καλύτερο να μην μπλέξει η ομάδα του με παίκτη, που θα έρχεται για πρώτη φορά στη ζωή του στην Ευρώπη. Ο Τούρκος προπονητής δεν αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το έχει, όμως, σαν έσχατη λύση.

Προς το παρόν είναι ικανοποιημένος με όσα αντιμετωπίζει, έχει συγκεντρωθεί στα πρώτα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και παράλληλα έχει και το μυαλό του στην ενίσχυση. Μόνο, που ξέρει ότι σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον έξτρα παίκτη δεν θα τον έχει.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε η νέα εποχή στην Εθνική - Η πρώτη τεράστια κίνηση Σπανούλη - Επιστρέφει ο ηγέτης, αλλάζει η 5αδα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags