Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη με αντι-Βεζένκοφ - Άλλο επίπεδο με Μιλουτίνοφ - Βρέθηκε ο εκλεκτός από ΝΒΑ, μπαίνει αεροπλάνο!
Μπάσκετ
| 2023-09-23 00:02:00

Έκπληξη με αντι-Βεζένκοφ - Άλλο επίπεδο με Μιλουτίνοφ - Βρέθηκε ο εκλεκτός από ΝΒΑ, μπαίνει αεροπλάνο!

του Pick n' Scroll
Έκπληξη με αντι-Βεζένκοφ - Άλλο επίπεδο με Μιλουτίνοφ - Βρέθηκε ο εκλεκτός από ΝΒΑ, μπαίνει αεροπλάνο!

Οι αλλαγές στο Λιμάνι και η μεταγραφή που ανακοινώνουν. Τα πρώτα συμπεράσματα μετά το φιλικό με τη Ζαλγκίρις, τι ετοιμάζει ο Έλληνας κόουτς για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται και ο γκαρντ που μπαίνει στο αεροπλάνο.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του κανονικό φιλικό και νίκησε οριακά την Ζαλγκίρις με 75-72. Ηταν το πρώτο του ουσιαστικό τεστ, αφού με τον Προμηθέα είχε παίξει με ελάχιστους παίκτες και μάλιστα το παιχνίδι είχε διακοπεί.

Επαιξε επίσης κεκλεισμένων των θυρών με την Αρμάνι και μετά έπαιξε πάλι με τους Ιταλούς, στην γιορτή για τον Σπανούλη. Σε ένα φιλικό, που κράτησε 30 λεπτά και ήταν πιο πολύ διαδικαστικού χαρακτήρα.

Αυτό, όμως, που έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι Πειραιώτες δεν ήταν διαδικαστικό, αλλά ένας μικρός πόλεμος. Επεσαν κορμιά στην Κύπρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ζαλγκίρις με την ελληνική ομάδα να παίρνει τη νίκη, υπερισχύοντας με 3 πόντους. Οι Λιθουανοί είχαν ευκαιρίες στο τέλος να στείλουν το ματς στη παράταση, αλλά τα δύο τους τρίποντα δεν βρήκαν τον στόχο.

 

Πολλά συμπεράσματα από ένα φιλικό δεν μπορούν να βγουν, φαίνεται, όμως, γενικά ότι

1)  Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στα 29 του χρόνια ετοιμάζεται να δείξει τον καλύτερό του εαυτό και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ένα βήμα παραπάνω και

2)  Ο Αλεκ Πίτερς, που πέρυσι ήταν στην σκιά του Σάσα Βεζένκοφ, τώρα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και σίγουρα τα τρίποντά του θα πονέσουν πολλές ομάδες. Κάτι, που έγινε και στο φιλικό με την Ζαλγκίρις πριν από λίγο.

Ο Ολυμπιακός γενικά θέλει λίγο ακόμη χρόνο για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο, που επιθυμεί, καθώς μάλιστα έχει τραυματίες, ενώ είναι και σε αναμονή απόκτησης παίκτη. Οι τραυματίες είναι οι Φαλ και ΜακΚίσικ, που δεν έπαιξαν κόντρα στην Ζαλγκίρις, αν και δεν έχουν κάτι σοβαρό.

Οσον αφορά στην μεταγραφή, ο Κέντρικ Ναν είναι ο εκλεκτός και ίσως δεν θα αργήσει η στιγμή, που ο Ολυμπιακός θα τον κάνει δικό του. Υπήρξε πληροφορία χθες ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά, αλλά οι Πειραιώτες το διέψευσαν. Είναι, όμως, σε ανοιχτή γραμμή με την Αμερική και αισιοδοξούν ότι σύντομα θα έχουν καλά νέα.

Ο έξτρα παίκτης, αυτός, που θα αποκτηθεί, θα είναι εκείνος, που θα δώσει το κάτι παραπάνω, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι και πάλι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Παρά την φυγή του Σλούκα και του Βεζένκοφ η ομάδα του Πειραιά πιστεύει ότι για μία ακόμη φορά θα κάνει μεγάλα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική, Ολυμπιακός και… Σπανούλης έψαχναν τον Αντετοκούνμπο και δεν σήκωσε ούτε τα τηλέφωνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags