Facebook Pixel Euroleague Fantasy Challenge: Οι καλύτερες επιλογές φόργουορντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-09-26 15:23:00

Αυτοί οι φόργουορντ θα σου δώσουν την πρωτιά στο Euroleague Fantasy Challenge (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Το καλύτερο «fantasy» παιχνίδι έρχεται στην Euroleague και το sportdog.gr σας βοηθάει να διαλέξετε τους καλύτερους  φόργουορντ για να αναρριχηθείτε στη βαθμολογία του Greek Fantasy Challenge.

Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr!

Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2023-24, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ και γιατί όχι και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Το Sportdog θα σας βοηθήσει προτείνοντας σας τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα σας από τη θέση του φόργουορντ, όπου οι επιλογές είναι πολλές και δύσκολες. Υπάρχουν οι σταθερές αξίες, οι... άγνωστοι που μπορεί να αποδειχθούν«λαβράκια», αλλά και οι «φθηνοί» που μπορεί να εξελιχθούν σε... θησαυρό.

Οι σταθερές αξίες

Μπορεί ο Νίκολα Μίροτιτς που άφησε την Μπαρτσελόνα για την Αρμάνι Μιλάνο να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και να είναι από τους καλύτερους Fantasy παίκτες, αλλά η τιμή του είναι αρκετά υψηλή (15,5 credits) και θα θέλαμε να τον δούμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές πως θα είναι στη νέα του ομάδα.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων (15,3 credits), αλλά παίζει πάνω από 30 λεπτά στην Εφές, σκοράρει αρκετά, μαζεύει ριμπάουντ και κερδίζει πάρα πολλά φάουλ που δίνουν πόντους. Ο Αμερικανός άσος είναι από τις καλύτερες επιλογές παίκτη στο Greek Fantasy Challenge.

Η δυάδα φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάμπριελ Ντεκ  (13,7 credits) και Ντζάναν Μούσα  (13,6credits) τα κάνει όλα και συμφέρει, αλλά δεν είναι καλή επιλογή δύο παίκτες από την ίδια ομάδα και μάλιστα στην ίδια θέση θέση. Θα προτιμούσαμε τον Βόσνιο που είναι «μπομπέρ» και μοιράζει ασίστ.

Τα... λαβράκια

«Λαβράκι» μπορεί να αποδειχθεί ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού που λείπει βέβαια καιρό λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, αλλά αναμένεται να είναι από τους βασικούς στο τριφύλλι και εκτός ότι σκοράρει, μαζεύει και πολλά ριμπάουντ. Στα συν ότι η τιμή του είναι στα 9,3 credits.

Ίδια περίπτωση είναι και του Άλεκ Πίτερς του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρσι βρισκόταν στη σκιά του Σάσα Βεζένκοφ και φέτος θα έχει πιο ενεργό ρόλο με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι πάρα πολύ εύστοχος, ενώ μαζεύει και πολλά «σκουπίδια».

Οι φθηνοί

Για τέλος αφήσαμε τους φθηνούς που είναι προτιμότερο για τον πάγκο (δίνουν το 50% των πόντων) με τον Τζιαμπάολο Ρίτσι της Μιλάνο να κοστίζει μόλις 5,1 και γιατί όχι και ο Λευτέρης Μαντζούκας του Παναθηναίκού με 4,7. Επίσης, ο Γιαν - Νίκλας Γουίμπεργκ της Μπάγερν Μονάχου πήρε ευκαιρίες πέρσι, αλλά με τον Πάμπλο Λάσο φέτος δεν γνωρίζουμε ακόμα αν τον εμπιστευτεί. Πάντως, η αξία του είναι μόλις στα 4 credits. Ό,τι πρέπει για την ομάδα σας, έστω και για τον πάγκο στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags