Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εκτοξεύει" Λεζόρ ο Γιαννακόπουλος - Απαντάει με top όνομα σε Μπραζντέικις - Δεν ανησυχούν για Σλούκα
Μπάσκετ
| 2023-09-23 23:30:00

"Εκτοξεύει" Λεζόρ ο Γιαννακόπουλος - Απαντάει με top όνομα σε Μπραζντέικις - Δεν ανησυχούν για Σλούκα

του Pick n' Scroll
"Εκτοξεύει" Λεζόρ ο Γιαννακόπουλος - Απαντάει με top όνομα σε Μπραζντέικις - Δεν ανησυχούν για Σλούκα

Ο MVP του ΟΑΚΑ και η πρώτη καλή εμφάνιση Κάιλ Γκάι! Οι Πράσινοι νίκησαν τη Μπάγερν με τον Γάλλο σέντερ να κάνει πάλι τη διαφορά και τον Έλληνα γκαρντ όμως να μην είναι σε καλή μέρα. Τι ζητάει ο Αταμάν για τη συνέχεια και η τελευταία δυνατή μεταγραφή...

Ο Παναθηναϊκός χαροποίησε τον κόσμο του το βράδυ του Σαββάτου κερδίζοντας την αξιόμαχη Μπάγερν με 80-73. Πήρε έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος», εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές, που από την πλευρά της κέρδισε την Παρτίζαν.

Θα είναι έτσι η πρώτη μάχη του Εργκίν Αταμάν κόντρα στην πρώην του ομάδα. Έστω και φιλική.

Κόντρα στην Μπάγερν οι «πράσινοι» είχαν καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους για να φτάσουν απλά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, αφού πρόκειται για πολύ καινούρια ομάδα, που μάλιστα είχε απουσίες μέχρι πρότινος λόγω του Παγκόσμιου.

Αυτός, που έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις ήταν ο Ματίας Λεζόρ. Ο Γάλλος σέντερ έδειξε και πάλι την πρόοδο που έχει κάνει και δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έκανε υπέρβαση το καλοκαίρι, ώστε να τον ντύσει στα «πράσινα». Τα χρήματα, που παίρνει ο Λεζόρ στον Παναθηναϊκό είναι σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με αυτά, που έπαιρνε στην Παρτίζαν.

 

Ο Κάιλ Γκάι από την άλλη πλευρά έκανε το πρώτο του καλό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν κομβικός αφού πέτυχε μεγάλο τρίποντο πριν από το φινάλε και έκανε το 74-72, 77-72. Κλειδώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της ομάδας του.

 

Αυτός, που δεν φάνηκε τόσο με τους Γερμανούς ήταν ο Κώστας Σλούκας. Κινήθηκε σε ρηχά νερά η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία, αφού όλοι ξέρουν ότι το μπάσκετ, που είναι να παίξει, θα το παίξει.

Την ίδια ώρα η αναζήτηση για έναν ακόμη παίκτη συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά μεταγραφή, παίρνοντας τον Λιθουανό Μπραζντέικις και δεν θα αργήσει η ώρα που ο Παναθηναϊκός θα απαντήσει. Θα είναι ο Μίχαϊλιουκ, θα είναι ο Οσμάν, κανείς δεν μπορεί να πει τώρα. Σίγουρα, όμως, ο Γιαννακόπουλος έχει πολλά χρήματα να διαθέσει και ένα ακόμη αστέρι από το ΝΒΑ θα πάρει κάποια στιγμή (όχι πολύ αργά από τώρα) την κατεύθυνση προς το ΟΑΚΑ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεσόρ vs Παπαγιάννης: Τι κερδίζει και τι χάνει ο Παναθηναϊκός - Γι’ αυτό τον ήθελε ο Αταμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags