Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2023-24, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr!

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Οι επιλογές σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και φυσικά λόγω του περιορισμένου μπάτζετ δεν θα μπορείτε να πάρετε πολλούς ακριβούς παίκτες. 

Ο Τάβαρες, ο Μίροτιτς και ο Λεσόρ

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ουόλτερ Τάβαρες με 16 credits και στη 2η θέση ισοβαθμούν ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και ο Βίλι Ερνανγκόμεθ με τον Ισπανό σέντερ να αφήνει το NBA για τη Μπαρτσελόνα.

Ένας άλλος παίκτης που άφησε την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να πατήσει τα παρκέ της Ευρωλίγκα είναι ο Κέμπα Ουόκερ της Μονακό που κοστίζει 15,2! Λίγο φθηνότερος (15,0 credits), αλλά 5ος πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο σέντερ Ιμπάκα της Μπάγερν Μονάχου. Στα ίδια credits μπορεί να αγοράσει κανείς και την παλαιά φρουρά της Euroleague, τον Γουίλ Κλάιμπερν της Εφές.

Την δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων κλείνουν ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ (14,8), ο Μάικ Τζέιμς (14,7) της Μονακό και οι δύο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Λορέντζο Μπράουν (14,8 credits) και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν (14,6 credits).

Τρεις αλλαγές κάθε αγωνιστική

Σε κάθε αγωνιστική έχετε δικαίωμα για 3 αλλαγές, όμως, σε πέντε διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της σεζόν (μετά τους γύρους 4, 13, 19, 26 και 31), οι μάνατζερ θα έχουν το δικαίωμα για απεριόριστες ανταλλαγές παικτών (κάτι σαν wild card) για να τους βοηθήσουν να επαναφέρουν το ρόστερ τους, εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Στο Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr θα βρείτε όλα όσα αγαπήσατε στο απόλυτο παιχνίδι της EuroLeague στο παρελθόν, καθώς και μερικές νέες προσθήκες για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας! 

* Με κάθε λογαριασμό σας στην EuroLeague FANTASY CHALLENGE μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 3 ομάδες. 

Οι πιο ακριβοί παίκτες στο Euroleague Fantasy Challenge

Ουόλτερ Τάβαρες (Σ) - Ρεάλ Μαδρίτης - 16 credits

Νίκολα Μίροτιτς (Φ) - Αρμάνι Μιλάνο - 15,5 credits

Βίλι Ερνανγκόμεθ (Σ) - Μπαρτσελόνα - 15,5 credits

Κέμπα Ουόκερ (Γ)  - Μονακό -15,2 credits

Σέρτζ Ιμπάκα (Σ) - Μπάγερν Μονάχου -15,0 credits

Γουίλ Κλάιμπερν (Φ) - Εφές -15,0 credits

Ματίας Λεσόρ (Σ) - Παναθηναϊκός -14,8 credits

Λορέντζο Μπράουν (Γ) - Μακάμπι Τελ Αβίβ - 14,8 credits

Μάικ Τζέιμς (Γ) - Μονακό -14,7 credits

Γουέιντ Μπόλντγουιν (Γ) - Μακάμπι Τελ Αβίβ -14,6 credits