Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κόλπο γκρόσο" Γιαννακόπουλου και με Ναν - "Κόβει" μεταγραφή του καλοκαιριού με Ολυμπιακό ο Αταμάν!
Μπάσκετ
| 2023-09-26 23:08:00

"Κόλπο γκρόσο" Γιαννακόπουλου και με Ναν - "Κόβει" μεταγραφή του καλοκαιριού με Ολυμπιακό ο Αταμάν!

του Pick n' Scroll
"Κόλπο γκρόσο" Γιαννακόπουλου και με Ναν - "Κόβει" μεταγραφή του καλοκαιριού με Ολυμπιακό ο Αταμάν!

Η τελευταία μεταγραφή και η δύσκολη απόφαση του κόουτς. Ποιος θα μείνει από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, οι ελπίδες για Μίχαϊλιουκ και πώς μπήκε ξανά στο... παιχνίδι για τους Πράσινους, ο μέχρι πρότινος Νο1 στόχος των Πειραιωτών.

Ο Παναθηναϊκός είχε την Media Day του την Τρίτη (26/9) και οι παίκτες του και που δεν μίλησαν. Και τι δεν είπαν. Τα λόγια, όμως, τελειώνουν από αύριο καθώς την Παρασκευή ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις. Και η εκκίνηση είναι πολύ δυνατή, καθώς με το καλημέρα κρίνεται ένας τίτλος. Ποιος θα το πάρει το Σούπερ Καπ; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός;

Οι «πράσινοι» στον ημιτελικό είναι το φαβορί απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι «ερυθρόλευκοι» το ίδιο κόντρα στο Περιστέρι. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε τελικό «αιωνίων» και μένει να φανεί ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Το Σούπερ Καπ δεν είναι πρωτάθλημα ή Κύπελλο, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος. Και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τον θέλουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει σε αυτά τα παιχνίδια στην διάθεσή του τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος γκαρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Επιστρέφοντας ο Βιλντόζα, ο Αταμάν πρέπει να αποφασίσει ποιον ξένο θα αφήσει έξω: τον Γκριγκόνις, τον Γκάι ή τον Γκραντ; Το πρωϊ της Παρασκευής θα αποφασίσει σχετικά.

 

Ο Παναθηναϊκός θέλει, λοιπόν, να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν, παράλληλα, όμως, έχει το μυαλό του και στην αγορά. Δεν έχει φύγει από την σκέψη του το όνομα του Σβί Μίχαϊλιουκ με τον κόσμο της ομάδας να ανυπομονεί για το «γλυκό», που έταξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον Οκτώβρη και μέσα σε αυτό τον μήνα θα φανεί και το μέλλον του Ουκρανού. Αν τελικώς συνεχίσει στους Σέλτικς, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί αλλού, περιμένοντας από τα κοψίματα του ΝΒΑ κάτι πολύ καλό. Έναν παίκτη, δηλαδή, που να γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Σαν τον Οσμάν ή τον Κορκμάζ.

Λέτε, πάντως, στο τέλος να πάει να πάρει έναν παίκτη σαν τον Κέντρικ Ναν; Έναν κόμπο γκαρντ ή τον ίδιο τον Ναν, αν τελικώς δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ; Όλα είναι πιθανά σε μία αγορά, που συνεχώς μεταβάλλεται και έχει μεγάλες εκπλήξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτες" Γιαννακόπουλου: "Στοίχημα 10€ ότι Παπαγιάννης και Ιτούδης θα είναι στον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags