Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κέντρικ Ναν: Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ - "Χάθηκε" ο Φοντέκιο - Μεγάλο... χουνέρι σε Ολυμπιακό με Ναν
Μπάσκετ
| 2023-10-05 10:00:00

Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ - "Χάθηκε" ο Φοντέκιο - Μεγάλο... χουνέρι σε Ολυμπιακό με Ναν!

του Pick n' Scroll
Το πήρε απόφαση ο Γιαννακόπουλος στον ΠΑΟ - "Χάθηκε" ο Φοντέκιο - Μεγάλο... χουνέρι σε Ολυμπιακό με Ναν!

Πώς ο Αμερικανός θα μπορούσε να ντυθεί στα πράσινα; Ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού ολόκληρο το καλοκαίρι παραμένει χωρίς ομάδας και στο Τριφύλλι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς η λίστα τους από το NBA έχει περιοριστεί σημαντικά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι, γνωρίζει, όμως ότι σε δύο μέρες στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Γνωρίζει ότι θα βρει έναν Παναθηναϊκό, που θα αντιδράσει και που βέβαια θα παίζει μπροστά στον κόσμο του. Πάντως, οι Πειραιώτες το έχουν κάνει ήδη το καθήκον τους, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν χάσουν στο ΟΑΚΑ, δεν παθαίνουν και τίποτα: θα είναι απλά μία ήττα στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Ενώ η νίκη στην Ρόδο σήμανε και τίτλο. Και ο Ολυμπιακός θέλει την χρονιά, που ήδη ξεκίνησε, να πάρει και τις τέσσερις κούπες.

Ο Παναθηναϊκός επίσης αυτό ήθελε, αλλά δεν μπορεί να το υλοποιήσει πλέον, χάνοντας το Σούπερ Καπ. Κανείς δεν θα το θυμάται αυτό βέβαια, αν κατακτήσει τουλάχιστον έναν από τους τρεις τίτλους, που έχουν απομείνει. Ειδικά πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα. 

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του τα δίνουν όλα, ώστε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας και έτσι να αρχίσουν να μαζεύουν νίκες.

Οι επόμενες μέρες είναι και κρίσιμες, καθώς θα φανεί τι θα γίνει με το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη. Ο Σβι Μίχαϊλιουκ φαίνεται μακρινή περίπτωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ο Παναθηναϊκός, πάντως, περιμένει να «κοπούν» από το ΝΒΑ κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες.

Δεν θα τον χαλάσει π.χ. ο Οσμάν να φύγει από τους Σπερς και πει ότι επιστρέφει στην Ευρώπη. Αυτός, πάντως, που αρέσει σε όλους και δεν πρόκειται να φύγει από εκεί, που είναι, είναι ο Σιμόνε Φοντέκιο. Ο Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ υπολογίζεται πολύ από τους Γιούτα Τζαζ και αν κάποιοι στην Ευρώπη πραγματικά τον λιγουρεύονται, πρέπει να τον ξεχάσουν. Αλλωστε ο Φοντέκιο έχει γκαραντί συμβόλαιο με την ομάδα της Γιούτα για την χρονιά, που ξεκινάει.

Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει «κοπεί» κάποιος σπουδαίος παίκτης από τις ομάδες του ΝΒΑ. Παραμένουν, όμως, στο ταμείο ανεργίας αστέρια, όπως ο Τέρενς Ρος, ο Κέντρικ Ναν και ο Οστιν Ρίβερς. Παίκτες, που κάνουν τρομερό γκελ.

Το ημερολόγιο γράφει 4 Οκτωβρίου και δύσκολα θα φύγει ο μήνας δίχως να έχει κάνει κάτι ουσιαστικό στο θέμα της μεταγραφής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Θέλει να πάρει παίκτη και όταν θέλει να κάνει κάτι, το κάνει. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή μετά τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟ - Οσμάν Νο1 στοχος για αντι-Μίχαϊλιουκ - 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags