Facebook Pixel Μεταγραφές στην Ευρωλίγκα: Φενέρ έναντι Βαλένθια για το Χρυσό Τίκετ!
Μπάσκετ
| 2023-10-06 17:00:00

Μεταγραφή ΠΑΟ, Φενέρ και Βαλένθια - Ούτε στον… ύπνο τους τα λεφτά Γιαννακόπουλου - Τέλος ο Σάμανιτς!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή ΠΑΟ, Φενέρ και Βαλένθια - Ούτε στον… ύπνο τους τα λεφτά Γιαννακόπουλου - Τέλος ο Σάμανιτς!

Ο Πορτάλος Κέτα των Σέλτικς που περιμένουν στην Ευρώπη. Ποιες ομάδες ψάχνουν ακόμα παίκτη, γιατί θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι τις 25/10 και ποιο το μπάτζετ που διαθέτει το Τριφύλλι για το τελευταίο "μπαμ".

Σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό κοντράρονται στο ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες. Το προηγούμενο Σάββατο οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης, παίρνοντας άνετα το Σούπερ Καπ. Νίκησαν με 75-51 τον μεγάλο τους αντίπαλο και έφτασαν μάλιστα κάποια στιγμή να προηγηθούν και με 32-4.

Το παιχνίδι, που έχουμε μπροστά μας, θα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς γίνεται στην έδρα των «πράσινων» και οι τελευταίοι αναμένεται να αντιδράσουν. Δεν μπορεί να ξέρεις κανείς αν θα κερδίσουν αλλά αποκλείεται να πάει το παιχνίδι, όπως πήγε αυτό της Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα έχει το μυαλό του και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού θέλει να πάρει έναν ακόμη παίκτη. Δεν είναι, όμως, μόνο το «τριφύλλι», που είναι στην αγορά και ψάχνεται για να ενισχύσει το ρόστερ του. Είναι και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ψάχνει εκτός των άλλων για ένα ψηλό.

Και η Βαλένθια θέλει να ενισχυθεί, το ίδιο ακούγεται και για την Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια με όλες αυτές τις ομάδες έχει ένα ατού: δίνει κοντά στα 2 εκ. ευρώ για ένα χρόνο. Ποσά, που ούτε στον ύπνο τους μπορούν να δώσουν οι άλλες ομάδες.

Και συν τοις άλλοις ο Παναθηναϊκός ψάχνει γκαρντ-φόργουορντ ενώ π.χ. η Παρτίζαν ψάχνει ψηλό και η Βαλένθια κόμπο-γκαρντ.

Από αυτά, που ακούγονται, οι ομάδες της Ευρωλίγκας θα ήθελαν πολύ να δουν να «κόβονται» από τους Σέλτικς ο Πορτογάλος Κέτα και από τους Τζαζ ο Κροάτης Σάμανιτς. Τον τελευταίο τον έβλεπε παλιότερα ο Παναθηναϊκός, αλλά ο 23χρονος έμεινε στο ΝΒΑ. Τώρα, όμως, μπορεί να «κοπεί», αλλά οι «πράσινοι» δεν ασχολούνται πλέον μαζί του.

Και για την Φενέρ ακούγεται ότι μπορεί να κάνει κάτι αν βρει τον κατάλληλο παίκτη. Το φθινόπωρο της τραυματίστηκε η μεγάλη της μεταγραφή από το ΝΒΑ, ο Βραζιλιάνος Νέτο, έμεινε τελικά ο Καλάθης, που ήταν να αποχωρήσει, και καθώς φαίνεται από το μυαλό του Ιτούδη δεν έχει φύγει το ενδεχόμενο της μεταγραφής.

Αν, λοιπόν, βγει από το ΝΒΑ ένας πολύ καλός πλέι-μέικερ, τότε δεν αποκλείεται η Φενέρ, που φέτος θέλει να πάει να πάρει την Ευρωλίγκα, να τον αποκτήσει.

Μέχρι το αργότερο τις 25 Οκτωβρίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς και είναι πιθανό να δούμε ένα νέο «κύμα» παικτών από το ΝΒΑ να έρχεται στην Ευρώπη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για Αταμάν λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Επιστρέφει ο Γκριγκόνις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags