Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αλλάζει η μεταγραφή του ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Τρελαμένος ο Σλούκας, του "την έπεσε" ο Κάνααν! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-07 10:00:00

Αλλάζει η μεταγραφή του ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Τρελαμένος ο Σλούκας, του "την έπεσε" ο Κάνααν! (Vid)

του Νίκου Στεργίου

Η τελευταία προσθήκη και τι συνέβη ανάμεσα στους δύο παίκτες! Γιατί ο νέος ηγέτης του Τριφυλλιού ήταν αποφασισμένος να... τελειώσει τους Πειραιώτες και πήρε μία απόφαση που θα μπορούσε να αποφύγει, τι συνέβη με τον άσο του Ολυμπιακού και ποιος θα είναι ο NBAer που θα έρθει στο ΟΑΚΑ;

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα και παρά τις δύο εξαιρετικά σημαντικές απουσίες των Ντίνου Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου (είναι δύο κομβικοί Έλληνες παίκτες, που ξέρουν από ντέρμπι και ΟΑΚΑ, σε μία εντελώς καινούρια ομάδα), ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και έδιωξε οριστικά τον… εφιάλτη του Σούπερ Καπ. Γιατί η αλήθεια είναι πως η κούπα στη Ρόδο, πριν το τζάμπολ, απλά θα έδινε ένα ψυχολογικό «μπουστάρισμα» στον νικητή, ωστόσο με βάσει την εξέλιξη του αγώνα και την άθλια εμφάνιση του Τριφυλλιού έβαλε νέα δεδομένα στη συζήτηση.

Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός έμοιαζε ομάδα NBA και ο Παναθηναϊκός ομάδα… ΕΣΚΑΝΑ. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες μετά οι Πράσινοι όχι μόνο μεταμορφώθηκαν, όχι μόνο κόντραραν στα ίσια μία σαφέστατα πιο δεμένη και καλύτερη ομάδα στους αυτοματισμούς, αλλά ουσιαστικά έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους, βάσει των διαφορών που είχαν αποκτήσει κατά την διάρκεια του ντέρμπι. Γι’ αυτό και ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε… απαρηγόρητος στη συνέντευξη Τύπου. Γιατί η ομάδα του έφτασε τόσο κοντά και στο τέλος έχασε στην παράταση τόσο εύκολα.

Το Τριφύλλι παρά τα «σκαμπεναβάσματα» κατά την διάρκεια του αγώνα, έδειξε πως είχε τον ρυθμό και την βοήθεια από την εξέδρα να πάρει το παιχνίδι, με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα, που έκανε τρομερό παιχνίδι και έδειξε αποφασισμένος να νικήσει την πρώην ομάδα του… μόνος του. Αυτό όμως κάπου του «θόλωσε» το μυαλό στο τέλος, καθώς πριν τα καθοριστικά λάθη στην παράταση, υπήρξε μία ακόμα που λόγω όσων ακολούθησαν, ελάχιστα απασχόλησε. Προφανώς αναφερόμαστε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όπου ο Έλληνας γκαρντ διασχίζει όλο το γήπεδο και παρότι έχει κάποια δευτερόλεπτα να κοιτάξει γύρω του και με βάσει την εμπειρία του να δώσει πάσα σε συμπαίκτη που είχε σουτ με καλύτερες προϋποθέσεις, αυτός αποφάσισε να πάει μόνος και να… σκοτώσει εκδικητικά τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι βέβαια που συμβαίνει πρώτη φορά και όλοι θυμούνται άλλωστε τις πρώτες εμφανίσεις του Βασίλη Σπανούλη απέναντι στο Τριφύλλι.

Δείτε τη φάση:

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας γκαρντ έβαλε… στο τριπάκι πάντως και αρκετούς αντιπάλους του, καθώς όπως βλέπεται και στο βίντεο παρακάτω, ο Αζάια Κάνααν μόλις πέτυχε ένα τεράστιο τρίποντο στο ΟΑΚΑ στην παράταση που έκρινε ίσως και τον νικητή, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει, ήταν να πάει και να την «πει» στον Σλούκα. Σίγουρα αυτό θα παίξει ρόλο στα επόμενα ντέρμπι, είτε θετικό είτε αρνητικό!

Όσον αφορά τώρα την επόμενη ημέρα, ο Παναθηναϊκός περιμένει τα νεότερα από τον τραυματισμό του Παπαπέτρου που δείχνει σοβαρός, αλλά και την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου και προφανώς δουλεύει για να βελτιωθεί και να αποκτήσει χημεία. Όσον αφορά τη μεταγραφή που λείπει, είναι πλέον δεδομένο πως θα έρθει παίκτης, ακόμα και αν ο Μάριος Γκριγκόνις ήταν ο καλύτερος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ίσως μάλιστα το ντέρμπι να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη που θα έρθει, αφού είναι φανερό πως στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και η ομάδα θέλει έναν σκόρερ, που να… σκυλιάζει πίσω!

Δείτε τη φάση του Κάνααν με τον Σλούκα:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Υπερπαίκτης ο Σλούκας, αλλά η μεταγραφή της χρονιάς είναι ο Μιλουτίνοφ - Καλύτερα να έχανε με 10!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags