Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Τελειώνει ξένο παίκτη ο της Φενέρ ο Ιτούδης; - "Δεν πρόκειται ποτέ να παίξει ο..."
Μπάσκετ
| 2023-10-09 23:34:00

Τελειώνει ξένο παίκτη ο της Φενέρ ο Ιτούδης; - "Δεν πρόκειται ποτέ να παίξει ο..."

Sportdog Team
Τελειώνει ξένο παίκτη ο της Φενέρ ο Ιτούδης; - "Δεν πρόκειται ποτέ να παίξει ο..."

Δηλώσεις έκανε πολύ γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας όπου και πήρε θέση για τη μεταγραφή συμπατριώτη του στη Φενέρ, τονίζοντας ότι ήταν λανθασμένη κίνηση μιας και δεν θα πάρει χρόνο από τον Έλληνα τεχνικό.

Βάλντις Βάλτερς: Δηλώσεις έκανε ο θρύλος του Λετονικού μπάσκετ, που δήλωσε κάθετα αντίθετος με τη μεταγραφή του Άρτουρς Ζάγκαρς στη Φενερ, μιας και δεν αρέσει το στυλ του στον Δημήτρη Ιτούδη και πως γενικά είναι ανέτοιμος για το επίπεδο της Euroleague.

«Ο Άρτουρς έπρεπε να καταλάβει ότι οι προπονητές Ευρωλίγκας είναι… λύκοι που μπορούν να “φάνε” έναν παίκτη για το παραμικρό. Κανείς δεν συγχωρεί τα λάθη. Θα έπρεπε να βρει μία ομάδα με έναν καλό προπονητή, για να μάθει να παίζει και άμυνα. Αυτή τη μεταγραφή (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) είναι περισσότερο… εμπορική, όπως τη βλέπω εγώ.

Δεν έχει καμία ελπίδα να παίξει με τον Ιτούδη, ο οποίος δεν θέλει και πολύ τους νέους παίκτες. Ο Ζάγκαρς δεν έχει να κάνει κάτι εκεί. Οι μάνατζερ τον πήγαν σε έναν προπονητή που δεν ταιριάζει (σ.σ. στον Ιτούδη) και μετά σε έναν άλλον (σ.σ. Κεμζούρα) που δεν θα πω κάτι για εκείνον. Αυτή την στιγμή, ο Άρτουρς αντιμετωπίζεται ως ο παίκτης της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν ήταν δυνατός σωματικά, τότε θα έπαιζε καλύτερη άμυνα
», ήταν τα λόγια του Βάλντις Βάλτερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνία Καρυπίδη με Μάντζιο - Τον ζήτησε ο κόουτς, τον έδιωξε ο πρόεδρος - Φέρνει... 34χρονο άνεργο ο Άρης!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags