Βάλντις Βάλτερς: Δηλώσεις έκανε ο θρύλος του Λετονικού μπάσκετ, που δήλωσε κάθετα αντίθετος με τη μεταγραφή του Άρτουρς Ζάγκαρς στη Φενερ, μιας και δεν αρέσει το στυλ του στον Δημήτρη Ιτούδη και πως γενικά είναι ανέτοιμος για το επίπεδο της Euroleague.
«Ο Άρτουρς έπρεπε να καταλάβει ότι οι προπονητές Ευρωλίγκας είναι… λύκοι που μπορούν να “φάνε” έναν παίκτη για το παραμικρό. Κανείς δεν συγχωρεί τα λάθη. Θα έπρεπε να βρει μία ομάδα με έναν καλό προπονητή, για να μάθει να παίζει και άμυνα. Αυτή τη μεταγραφή (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) είναι περισσότερο… εμπορική, όπως τη βλέπω εγώ.
Δεν έχει καμία ελπίδα να παίξει με τον Ιτούδη, ο οποίος δεν θέλει και πολύ τους νέους παίκτες. Ο Ζάγκαρς δεν έχει να κάνει κάτι εκεί. Οι μάνατζερ τον πήγαν σε έναν προπονητή που δεν ταιριάζει (σ.σ. στον Ιτούδη) και μετά σε έναν άλλον (σ.σ. Κεμζούρα) που δεν θα πω κάτι για εκείνον. Αυτή την στιγμή, ο Άρτουρς αντιμετωπίζεται ως ο παίκτης της δεύτερης καλύτερης πεντάδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν ήταν δυνατός σωματικά, τότε θα έπαιζε καλύτερη άμυνα», ήταν τα λόγια του Βάλντις Βάλτερς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

