Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος - "Όχι μαχαίρια και... φάπες - Να πάρουν και οι δικοί σας το μήνυμα" (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-09 22:45:00

Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος - "Όχι μαχαίρια και... φάπες - Να πάρουν και οι δικοί σας το μήνυμα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βγαίνει μπροστά ο Γιαννακόπουλος - "Όχι μαχαίρια και... φάπες - Να πάρουν και οι δικοί σας το μήνυμα" (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε διάλογο με οπαδό του Ολυμπιακού στα social media!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος "πίκαρε" τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ενόψει της κυκλοφορίας του νέου του τραγουδιού στις 13 Οκτωβρίου με τίτλο "Μέχρι τέλους", ο Νίνο έδωσε στη δημοσιότητα -μέσω των social media– ένα teaser, στο οποίο απεικονίζεται μεταξύ άλλων το ΟΑΚΑ, ενώ ακούγεται η φωνή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Χαχαχαχα, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή να το βγάλει μετά από δύο φάπες. 18-1 και συνεχίζουμε… μέχρι τέλους!», έγραψε χαρακτηριστικά ένας φίλος του Ολυμπιακού, προκαλώντας την απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Φίλε, πολύ εύκολο θα ήταν να καθυστερούσε ένα μήνα, ώστε να έχουν περάσει οι φάπες που λες… Σκοπός είναι να μπορούμε να πειραζόμαστε μεταξύ μας με τραγούδια και αντίστοιχα και όχι με μαχαίρια και βία γενικά. Μακάρι να πάρουν το μήνυμα οι δικοί σας και να πράξουν το ίδιο.», έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" και αποβολές στο ΟΑΚΑ - Έξαλλος Αντετοκούνμπο, όρμησε σε αντίπαλο - Τον κρατούσε ο διαιτητής! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags