Facebook Pixel ’’Ζαλίζει’’ το μπάτζετ της Μονακό - Τεράστια αύξηση σε σχέση με πέρυσι!
Μπάσκετ
| 2023-10-13 09:27:00

"Ζαλίζειι" το μπάτζετ της Μονακό - Τεράστια αύξηση σε σχέση με πέρυσι - Αll-in για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα!

Sportdog Team
"Ζαλίζειι" το μπάτζετ της Μονακό - Τεράστια αύξηση σε σχέση με πέρυσι - Αll-in για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα!

Οι Μονεγάσκοι έκαναν all-in για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα.

Η Μονακό έχει μπει...φουριόζα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και οι βλέψεις της είναι υψηλότατες. Ήδη πέρυσι κατέγραψε την παρθενική της συμμετοχή σε Final-4 της Euroleague και πλέον θέλει να κάνει το επόμενο βήμα: να πάρει το τρόπαιο. Γι' αυτό και φέτος προχώρησε σε μεγάλη άνοδο του μπάτζετ της, κατά 7.1 εκατομμύρια ευρώ συγκεκριμένα.

Να δούμε τους αριθμούς αναλυτικά, τώρα. Οι Μονεγάσκοι την σεζόν 2023-2024 έχουν ήδη δαπανήσει 27.1 εκατομμύρια, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχαν δοθεί 20 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δείχνει το μέγεθος της επένδυσης που έχει γίνει φέτος. Από αυτά τα 27.1 εκατομμύρια, τα 13 θα πάνε σε μισθούς παικτών και προπονητή ενώ τα υπόλοιπα θα κατευθυνθούν προς τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας.

Αύξηση μπάτζετ, όμως, δεν παρουσιάζει μόνο η ομάδα του Πριγκιπάτου αλλά και η λιγότερη προβεβλημένη Βιλερμπάν. Από τα 15.8 εκατομμύρια ευρώ της περασμένης σεζόν, αυτή εκτοξεύθηκε στα 21 για φέτος! Η ομάδα του Πάρκερ θα δώσει σε παίκτες 7 εκατομμύρια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ψάχνει κάτι καλύτερο στην τελική της βαθμολογία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags