Facebook Pixel Κώστας Σλούκας: Επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος ο Σλούκας - Στο γήπεδο του πιο τρελού buzzer - Top 5 "plays" για να "πάρει" τη Φενέρ! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-16 12:07:00

Επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος ο Σλούκας - Στο γήπεδο του πιο τρελού buzzer - Top 5 "plays" για να "πάρει" τη Φενέρ! (Vid)

του Δημήτρη Σκούφου

Ο Έλληνας γκαρντ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, "λύνοντας τα χέρια" του Τούρκου κόουτς για την περιφερειακή γραμμή του Τριφυλλιού.

Με τον Κώστα Σλούκα στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή (17/10, 20:15) σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ο διεθνής γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Ο 33χρονος άσος του Τριφυλλιού "λύνει" έτσι τα χέρια του Τούρκου προπονητή στην περιφέρεια, αφού κατά την απουσία του Σλούκα, είδε τον έτερο σημαντικό γκαρντ της ομάδας, τον Λούκα Βιλντόσα, να μην μπορεί ακόμα να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα και να δείξει στο παρκέ αυτά που ξέρει όλος ο μπασκετικός κόσμος, ότι μπορεί να κάνει.

Φυσικά, η επιστροφή του Σλούκα στο εν λόγω γήπεδο ξυπνάει μνήμες από το ματς του Μαΐου, ανάμεσα στη Φενέρ και τον Ολυμπιακό, για τα πλέι οφ της Euroleague, που ολοκληρώθηκε με την τρίποντη buzzer beater "βόμβα" του Έλληνα άσου, που έριξε στο "καναβάτσο" την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Το εν λόγω τρίποντο αποτέλεσε το σημαντικότερο ίσως καλάθι της περσινής σειράς των Ερυθρόλευκων με την τουρκική ομάδα, καθώς με αυτό ο Ολυμπιακός πήρε το break πίσω, έκανε το 2-1 και τελείωσε τη σειρά στο ΣΕΦ λίγες ημέρες μετά, παίρνοντας το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας.

Βλέποντας κανείς τα όσα έκανε ο Κώστας Σλούκας στα παιχνίδια των πλέι οφ απέναντι στην Φενέρ πριν μερικούς μήνες, καταλαβαίνει το πόσα μπορεί να προσφέρει στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που με νίκη σε μια τόσο δύσκολη έδρα, θα "σβήσει" την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τα νούμερα λένε την αλήθεια για τον ηγέτη των Πράσινων, που με την φανέλα του Ολυμπιακού στα πέντε παιχνίδια των περσινών πλέι οφ με την αυριανή αντίπαλό του, Φενέρ, "έγραψε" 14,6 πόντους μέσο όρο, με 18/26 δίποντα, 8/17 τρίποντα, 13/13 βολές και 4 ασίστ ανά ματς.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Ρογκαβόπουλος - "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Έλληνα γκαρντ - Βρήκαν... νέο Σλούκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags