Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρεις κορυφαίοι NBAers στην τελική λίστα Αταμάν - "Θέμα" με Γκάι, Παπαπέτρου - Απαντήσεις από Σλούκα!
Μπάσκετ
| 2023-10-17 10:00:00

Τρεις κορυφαίοι NBAers στην τελική λίστα Αταμάν - "Θέμα" με Γκάι, Παπαπέτρου - Απαντήσεις από Σλούκα!

του Pick n' Scroll
Τρεις κορυφαίοι NBAers στην τελική λίστα Αταμάν - "Θέμα" με Γκάι, Παπαπέτρου - Απαντήσεις από Σλούκα!

Κυνηγάει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟ, δίνει πολύ χρήμα! Ο Γιαννακόπουλος διέθεσε στον Τούρκο προπονητή ένα πολύ μεγάλο ποσό (2 εκατομμύρια) για μία ακόμα σπουδαία κίνηση από την Αμερική. Τι ψάχνει το Τριφύλλι στην αγορά και γιατί είναι πολύ σημαντικό το ματς με την Εφές.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή σε λίγες ώρες με την Φενέρ στην Πόλη και δεν θα έχει καμία τύχη αν παίξει όπως με το Μαρούσι στο ΟΑΚΑ και όπως το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Η Φενέρ δεν θα έχει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που τραυματίστηκε σοβαρά, ακόμη και έτσι, όμως, είναι το φαβορί για τη νίκη, παίζοντας στην έδρα της και έχοντας καλύτερη συνοχή από τον αντίπαλό της.

Το πλέον καλό για το «τριφύλλι» είναι ότι επανέρχεται ο Κώστας Σλούκας. Πέρα του ότι είναι σπουδαίος παίκτης και από εκεί ξεκινούν τα πάντα, μέχρι στιγμής είναι και μακριά από τον εαυτό του ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος παίζει μέχρι στιγμής σαν να είναι παίκτης της σειράς, ενώ είναι παίκτης πολυτελείας. Και πληρώνεται ως τέτοιος καθώς κοστίζει πάνω από 1.5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν για κανέναν από τόσο νωρίς, αλλά ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκες για βαθμολογικούς λόγους, καθώς και να χτίσει την ψυχολογία του. Εχει, πάντως, και τα προβλήματα απέναντί του καθώς ο Ντίνος Μήτογλου για ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί, ενώ νοκ-άουτ τέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε λίγες μέρες το πιο πιθανό είναι το ρόστερ του εξάστερου να αυξηθεί κατά ένα άτομο, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι έχει βγει στην αγορά. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ και όλο και κάποιος σπουδαίος παίκτης θα βγει από εκεί. Και αν δεν θα είναι ο Μίχαϊλιουκ, θα είναι κάποιος άλλος. Μαθηματικά είναι βέβαιο ότι στους περίπου 150 παίκτες, που θα «κοπούν» από τις ομάδες του ΝΒΑ, ανάμεσα τους θα είναι και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Είτε έμπειροι Αμερικάνοι, είτε κάποιοι Ευρωπαίοι, που θα μπορούσαν να κάνουν διαφορά στην Ευρωλίγκα. Όπως ο Κορκμάζ, ο Μπιτίμ και ο Οσμάν.

Στην αγορά, πάντως, είναι κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι, γιατί δίνει πολλά χρήματα.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει το μυαλό του στην Πόλη και στον αγώνα με την Φενέρ, αλλά βλέπει και τι γίνεται στο ΝΒΑ, ώστε αν προκύψει κάτι πολύ καλό, να κινηθεί άμεσα. Ο Κάιλ Γκάι δεν τραβάει μέχρι στιγμής, ο Παπαπέτρου έχει θέματα με τραυματισμούς, είναι αναγκαίο όχι απλά να αποκτηθεί ένας «πλάγιος», αλλά αυτός ο παίκτης να είναι και από το πάνω ράφι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Ρογκαβόπουλος - "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Έλληνα γκαρντ - Βρήκαν... νέο Σλούκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags