Facebook Pixel Άλεκ Πίτερς: Μεγάλη ατάκα Πίτερς για Βεζένκοφ: "Ό,τι έκανε πέρσι δεν έχω λόγια για να περιγράψω - Δεν είμαι εδώ για να..."
Μπάσκετ
| 2023-10-17 11:03:00

Μεγάλη ατάκα Πίτερς για Βεζένκοφ: "Ό,τι έκανε πέρσι δεν έχω λόγια για να περιγράψω - Δεν είμαι εδώ για να..." (Vid)

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Πίτερς για Βεζένκοφ: "Ό,τι έκανε πέρσι δεν έχω λόγια για να περιγράψω - Δεν είμαι εδώ για να..." (Vid)

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για τη... μετά Βεζένκοφ εποχή στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν προσπαθεί να μπει στα... παπούτσια του Βούλγαρου άσου.

Για την πορεία του Ολυμπιακού φέτος και την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ο Άλεκ Πίτερς στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα διέπεται από την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται. Αν χρειάζεται 16 πόντους ή άλλα πράγματα. Είμαι στη διάθεση της ομάδας για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, ειδικά με το πρόγραμμα που έχουμε τώρα, με τα παιχνίδια το ένα κοντά στο άλλο και με τις απουσίες.

Αυτή η ομάδα είναι τόσο μοναδική, οι περισσότεροι παίκτες νιώθουμε πολύ άνετα με τις θέσεις μας στο γήπεδο. Έτσι μπορεί ένα παιχνίδι να είναι "δικό" μου και άλλο να είναι του Κάναν ή του Γουόκαπ. Μπορεί ακόμη να είναι ο Μιλουτίνοβ ή ο Παπανικολάου. Μπορεί οποιοσδήποτε από εμάς.

Έχει τις ίδιες αρχές, αλλά ίσως είναι μια λίγο διαφοροποιημένη ομάδα. Έχουμε ακόμα την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, την ίδια εμπιστοσύνη, τα ίδια συστήματα στα οποία ο κόουτς Μπαρτζώκας μας έχει τοποθετήσει και τα βάζει στην προπόνηση. Απλά οι παίκτες παίζουν σε κάπως διαφορετικούς ρόλους. Έχουμε και νέους παίκτες που μας έφεραν την εμπειρία τους και μας βοηθάνε, αλλά έχουμε κρατήσει τον κορμό μας και αυτό μάς επιτρέπει να γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Έχουμε μια σπουδαία ισορροπία.

Είναι φανερό ότι χάνοντας έναν παίκτη σαν τον Σάσα, το νιώθεις στην ομάδα. Γιατί ήταν πολύ μεγάλη η προσφορά του σε πολλά παιχνίδια της περασμένης σεζόν, σκοράροντας 20 πόντους, δημιουργώντας και κάνοντας κινήσεις. Αυτό που έκανε ήταν πολύ ιδιαίτερο όλη τη χρονιά και για αυτό αναδείχτηκε MVP. Για εμένα και για οποιονδήποτε άλλον είναι θέμα προσαρμογής στην απώλεια. Χάνεις κάποιον... Προσαρμόζεσαι και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν βήμα εμπρός.

Νομίζω ότι προσπαθούμε ακόμα να το ξεπεράσουμε, αλλά όσο προχωράει η σεζόν, θα νιώθουμε πιο άνετα. Για μένα προσωπικά, ναι, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά όπως έχω πει, είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν και πέρσι, απλά βγαίνω λίγη περισσότερη ώρα στο γήπεδο. Ό,τι έκανε ο Σάσα πέρσι δεν έχω λόγια για να περιγράψω. Κανένας δεν είναι εδώ για να προσπαθήσει να γεμίσει τα παπούτσια του. Και δεν θα είμαι ούτε εγώ. Μπορεί να μην έχουμε τον Σάσα όμως έχουμε άλλα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να χτίσουμε μια ίσως διαφορετική νοοτροπία ή ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Ντόρσεϊ ούτε Ρογκαβόπουλος - "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Έλληνα γκαρντ - Βρήκαν... νέο Σλούκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags