Η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη μετά από τρία ματς στην Euroleague, αφού πέρασε νικηφόρα και από την Σταρκ Αρένα στο Βελιγράδι νικώντας την Παρτίζαν με 83-92.

Οι Ισπανοί ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ακόμα κι όταν η Παρτίζαν έβγαζε αντίδραση και κατάφερε δύο φορές να προσπεράσει, οι παίκτες του Ροτζέρ Γκριμάου, δεν πανικοβλήθηκαν, δεν έχασαν την συγκέντρωσή τους και σταδιακά άρχιζαν και πάλι μα δημιουργούν θεμέλια για τη δική τους νίκη, δεύτερη εκτός έδρας σε συνολικά τρία παιχνίδια. 

Με 24 ασίστ για 7 λάθη και τον Λαπροβίτολα σε βράδυ με μεγάλα κέφια, η Μπαρτσελόνα είχε πολλούς λόγους να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και τελικά το έκανε. Από την άλλη η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. έψαχνε να βρει τι ήταν αυτό που φταίει κάτι το οποίο εντοπίζεται και πάλι στην έλλειψη ενός αξιόπιστου ψηλού να την βοηθήσει στις μάχες του ζωγραφιστού. 

Ο Καμίνσκι ήταν και πάλι σε ρηχά νερά, ενώ ο Σμάιλαγκιτς όσο κι αν προσπαθεί δεν είναι εύκολο να κάνει μόνος του την διαφορά. Ο Ντόζιερ έδειξε κάποια καλά σημάδια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Πάντερ ήταν καυτός αλλά ανά διαστήματα κι όχι σε διάρκεια. 

Στην Μπαρτσελόνα ο Λαπροβίτολα ήταν κορυφαίος, αλλά βοήθησε σημαντικά κι ο Ερναγκόμεθ που τελικά βγήκε με πέντε φάουλ, αλλά την δουλειά του την είχε κάνει και με το παραπάνω.