Facebook Pixel Ιτούδης: ''Ο Καλάθης δεν πέφτει ποτέ - Ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον - Κοιτάμε την αγορά''
Μπάσκετ
| 2023-10-17 23:11:00

Ιτούδης: ''Ο Καλάθης δεν πέφτει ποτέ - Ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον - Κοιτάμε την αγορά''

Sportdog Team

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της Φενέρ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε με 83-69 του Παναθηναϊκού και ο προπονητής της Φενέρ δήλωσε χαρούμενος, ενώ στάθηκε και στο ''πλήγμα'' με τον τραυματισμό του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

'''Ημασταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ σήμερα. Είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι για να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουν το μέλλον στα χέρια τους, αλλά είναι μία νέα ομάδα. Μοιράσαμε καλά την μπάλα και ήμασταν η καλύτερη ομάδα.

Πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά οι φαν μας έδωσαν μεγάλη ώθηση. Δημιουργήσαμε καλά σουτ. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες, πρέπει να βρούμε ξανά την ενέργειά μας και να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Βιλερμπάν.

Μετά τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά στην αγορά. Είμαστε ευχαριστημένοι με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύουμε ότι ο Τάιλερ θα επιστρέψει πιο δυνατός και πιο αποφασιστικός. Ο Γκούντουριτς έκανε πολύ καλό ματς, ο Καλάθης έκανε υπέροχο ματς. Είναι ο Νικ Καλάθης. Όταν είναι στο παρκέ και μοιράζει περισσότερες από 5 ασίστ, οι πιθανότητες να κερδίσουμε ανεβαίνουν στο 80%. Αυτό είναι αρκετό.

Είναι βετεράνος και μπορεί να δώσει ένα feedback στους νεαρότερους παίκτες. Στο ματς με τη Βαλένθια δεν έπαιξε πολύ, αλλά δεν έχει να κάνει με το αν πιστεύω ή όχι σε κάποιον παίκτη. Ψάχνω να βρω τη χημεία. Δοκιμάζω διαφορετικές στρατηγικές. Τα χιλιόμετρα που έχει καταγράψει τον βοηθούν να προσαρμοστεί καλύτερα όταν δεν έχει παίξει πολύ σε προηγούμενα παιχνίδια. Ο Νικ Καλάθης δεν πέφτει ποτέ προς τα πίσω, πέφτει πάντα προς τα μπροστά (σσ. ψυχολογικά)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags