Facebook Pixel Γιώργος Παπαγιάννης: Δήλωση... βόμβα από Παπαγιάννη - "Έλαβα μηνύματα να με βρίζουν μετά το ματς γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-17 23:56:00

Δήλωση... βόμβα από Παπαγιάννη - "Έλαβα μηνύματα να με βρίζουν μετά το ματς γιατί..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης των Πρασίνων με την τουρκική ομάδα ο Έλληνας σέντερ, που αποκάλυψε ότι δέχθηκε υβριστικά μηνύματα μετά την αναμέτρηση.

Γιώργος Παπαγιάννης: Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του στη NOVA, μετά το Φένερμπαχτσε - Παναθηναϊκός, με τον ίδιο να σημειώνει ότι δέχθηκε υβριστικά μηνύματα λόγω του τελευταίο σουτ που έκανε στο παιχνίδι.

«Θα είμαι ειλικρινής, τις προηγούμενες ημέρες ήμουν πολύ πιο χαλαρός, αλλά όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο παιχνίδι ήμουν πιο τσιτωμένος. Σίγουρα μετά το παιχνίδι χάρηκα γιατί κέρδισε η ομάδα μου. Παρόλα αυτά θα το πω, μετά το ματς άνοιξα το κινητό μου και είχα μηνύματα που με έβριζαν για το τελευταίο σουτ. Το τελευταίο σουτ έγινε γιατί στην Euroleague ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να χρειαστείς το έξτρα καλάθι. Δεν προσπαθώ να απολογηθώ, απλώς λέω ότι πίσω από αυτό υπήρχε ένας λόγος. Κρατάμε τη νίκη και πάμε παρακάτω».

Για το πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο: «Είχαμε παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Παναθηναϊκού, ξέραμε που είχαν αδυναμίες και χτυπήσαμε εκεί. Κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και πρέπει να βελτιωθούμε». 

Για την ελευθερία που έχει στο τρίποντο: «Σίγουρα το έχει πιε ο κόουτς. Το έκανα και πέρσι και είναι κάτι που έχουμε και οι τρεις σέντερ και προσπαθούμε να το ευχαριστηθούμε», είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άστοχος και άδειος από ενέργεια - Ο Ολυμπιακός τα "θαλάσσωσε" στο φινάλε και τον "σκότωσε" ο Μίροτιτς (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags