Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στατικός ο Ολυμπιακός, ψάχνει λύσεις ο Μπαρτζώκας - Γι’ αυτό είχε Νο1 στη λίστα του τον Μίροτιτς
Μπάσκετ
| 2023-10-18 00:15:00

Στατικός ο Ολυμπιακός, ψάχνει λύσεις ο Μπαρτζώκας - Γι’ αυτό είχε Νο1 στη λίστα του τον Μίροτιτς

του Pick n' Scroll

Η ήττα από την Αρμάνι, το κακό μπάσκετ και η επόμενη μέρα στο Λιμάνι που παραμένει δύσκολη. Οι τραυματίες θα επιστρέψουν, ωστόσο θα πρέπει μέχρι τότε να έρθουν οι πόντοι στην επίθεση και οι νίκες για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Η σκυλομαχία στο Μιλάνο βρήκε νικητή την Αρμάνι. Σε ένα παιχνίδι, όπου έπεσαν κορμιά και παίχτηκε πολύ κακό μπάσκετ, η ιταλική ομάδα έκοψε το νήμα και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα. Με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει την διαφορά και τον Κέβιν Πάνγκος να είναι άξιος συμπαραστάτης του. Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός, μπορούσε υπό προϋποθέσεις να πάρει το παιχνίδι, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση των Βεζένκοφ και Σλούκα είναι πολύ δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους». 

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποιο μαγικό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν πολύ ουσιαστικός. Στηρίχτηκε στο αμυντικό κομμάτι και μπορούσε έτσι να ελέγχει την κατάσταση, αν και η Αρμάνι είχε πολύ συχνά το προβάδισμα. Δεν μπορούσε, όμως, να πάρει μεγάλες διαφορές η αρμάδα του Ετόρε Μεσίνα.

Στην επίθεση η ομάδα του Πειραιά ήταν πολύ στατική, αλλά είχε τουλάχιστον δύο παίκτες, που έδωσαν σημαντικές λύσεις: τον Ουόκαπ και τον Μιλουτίνοφ. Ο πρώτος με τα τρίποντά του και ο δεύτερος με την κυριαρχία του στη φροντ-λάιν. Η Αρμάνι ήταν στο ίδιο μοτίβο καθώς κι αυτή πήρε τα περισσότερα πράγματα από δύο παίκτες, τον Μίροτιτς και τον Σίλντς. 

Παιχνίδι, λοιπόν, πολύ ισορροπημένο και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με οριακό προβάδισμα (32-31).

Στην τρίτη περίοδο η Αρμάνι μπήκε πιο δυνατά, όχι, όμως, τόσο, ώστε να πάρει κάποια καλή διαφορά. Αλλωστε επρόκειτο για αγώνα, όπου οι επιθέσεις είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οι δύο ομάδες πήγαιναν σαν τον σκύλο με την γάτα με τον Πάνγκος σε αυτό το διάστημα να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το τρίτο αυτό δεκάλεπτο, λοιπόν, τελείωσε με 44-41 υπέρ των Ιταλών και καταλαβαίνει κανείς τι μπάσκετ παίχτηκε.

Η Αρμάνι όσο κυλούσε η ώρα άρχισε να αξιοποιεί λίγο περισσότερο την κακή επιθετική συμπεριφορά του Ολυμπιακού και με τους Πάνγκος και Μίροτιτς μπροστάρηδες μπόρεσε και πέρασε με 53-45. Μία διαφορά, που την προστάτεψε η Αρμάνι και έτσι μπόρεσε να πάρει τη νίκη. 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να σταθεί στο ότι του έλειψαν ο ΜακΚίσικ με τον Ουίλιαμς-Γκος, αλλά θα πρέπει να βρει λύσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθώς τα παιχνίδια φεύγουν και οι νίκες δεν έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Μιλάνο! Αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο Κάνααν - Εκτός εαυτού ο Μπαρτζώκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags