Facebook Pixel "Κράξιμο" για ΠΑΟ: "Ανεπίτρεπτο αυτό φέτος - Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από Χουάντσο - Στη χειρότερη στιγμή του ο Βιλντόσα"
Μπάσκετ
| 2023-10-18 12:40:00

"Κράξιμο" για ΠΑΟ: "Ανεπίτρεπτο αυτό φέτος - Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από Χουάντσο - Στη χειρότερη στιγμή του ο Βιλντόσα"

Sportdog Team
"Κράξιμο" για ΠΑΟ: "Ανεπίτρεπτο αυτό φέτος - Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο από Χουάντσο - Στη χειρότερη στιγμή του ο Βιλντόσα"

Οι πράσινοι έχασαν από τα… αποδυτήρια και παρουσίασαν για μία ακόμα φορά τις ίδιες αδυναμίες.

Το να χάσει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία ούτε κατακριτέο είναι ούτε θεωρείται ήττα εκτός προγράμματος. Το να χάσει όμως από τα… αποδυτήρια, από το πρώτο δεκάλεπτο και κατακριτέο είναι και απαγορευτικό. Για μια ομάδα που χτίστηκε για να νικάει και να παλεύει.

Ειδικά μετά τα όσα έχουν προηγηθεί και την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Ρόδο και στο ΟΑΚΑ η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι θα έπρεπε να έχουν επιδείξει βελτίωση στο κομμάτι της νοοτροπίας. Της πνευματικής προσέγγισης των παιχνιδιών. Κάτι που μπορεί να δουλεύεται στο ΟΑΚΑ αλλά αποτελέσματα ακόμα δεν έχουμε δει. Και παρά τα επικίνδυνα σημάδια στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός μπήκε στο χθεσινό παιχνίδι με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.  

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags